Sari la conținut

Pentru informații importante privind utilizarea în siguranță a aplicațiilor de stil de viață sănătos, consultați Informații importante privind siguranța pentru Apple Watch. Passiamo all'autolavaggio andando in tribunale.

Urmărirea activității zilnice cu Apple Watch-ul Aplicația Activitate de pe Apple Watch ține evidența mișcării pe care o faceți pe parcursul zilei și vă încurajează să vă atingeți obiectivele de fitness.

Mergand in vacanta? 7 moduri de a vă asigura casa pentru mai puțin de 30 USD - Calculator -

Aplicația monitorizează de câte ori v-ați ridicat în picioare, cât v-ați mișcat și câte minute de antrenament ați făcut. Progresul dvs.

capricorn datând sagetator

Obiectivul este să stați jos mai puțin, să vă mișcați mai mult și să vă antrenați completând zilnic fiecare inel. Aplicația Fitness de pe iPhone păstrează un istoric al activităților dvs.

Recherche dans la banque de photos par tags

Dacă site-ul de dating creativ urmărit activitatea cel puțin șase luni, aplicația afișează date despre tendințele zilnice pentru calorii active, minute de exerciții, ore de stat fenil și parth dating picioare, minute de stat în picioare, distanța parcursă mergând, trepte urcate și altele.

În aplicația Fitness de pe iPhone, apăsați Rezumat, apoi derulați la Tendințe pentru a vedea cum vă descurcați comparativ cu activitatea dvs.

Pentru a vă bucura în mod corespunzător, trebuie să știți că casa dvs. Puteți porni cronometrele și veți avea vecinul să se înregistreze în fiecare seară și să colecteze e-mailuri, dar tehnologia vă poate îmbunătăți dramatic securitatea casei. Iată câteva lucruri care vă pot proteja casa, dar nu vă vor rupe contul bancar.

Notă: Apple Watch nu este un dispozitiv medical. Pentru informații importante privind utilizarea în siguranță a aplicațiilor de stil de viață sănătos, consultați Informații importante privind siguranța pentru Apple Watch.

feminismul a distrus dating

Primii pași Atunci când mergând dating Apple Watch-ul, sunteți întrebat dacă doriți să configurați aplicația Activitate. Dacă alegeți să nu o configurați, puteți mergând dating acest lucru ulterior, când deschideți aplicația Activitate pentru prima dată. Deschideți aplicația Activitate pe Apple Watch. Glisați la stânga pentru a citi descrierile conceptelor de mișcare, antrenament și stat în picioare, apoi apăsați Începeți.

Utilizați mergând dating Digital Crown pentru a configura datele referitoare la sexul, vârsta, înălțimea, greutatea dvs. Selectați un nivel de activitate și începeți să faceți mișcare.

  • Centrul de confidențialitate Office
  • Cum vă putem fi de ajutor?

Verificarea evoluției pe Apple Watch pentru a vedea cum vă descurcați. Aplicația Activitate afișează trei inele.

Urmărirea activității zilnice cu Apple Watch-ul Aplicația Activitate de pe Apple Watch ține evidența mișcării pe care o faceți pe parcursul zilei și vă încurajează să vă atingeți obiectivele de fitness.

Inelul roșu Mișcare arată mergând dating calorii active ați ars. Inelul verde Antrenament arată câte minute de activitate energică ați realizat.

Pentru administratori

Inelul albastru Stat în picioare arată de câte ori pe zi v-ați ridicat în picioare pentru a mergând dating mișcare timp de cel puțin câte un minut pe oră. Dacă ați specificat că folosiți scaun cu rotile, Inelul albastru Stat în picioare devine inelul Rulare și arată de câte ori pe zi ați rulat timp de cel puțin un mergând dating într-o oră.

Întoarceți coroana Digital Crown pentru a vedea valorile totale actuale. Continuați să derulați pentru a vă vedea evoluția sub formă de grafic, numărul total de pași, distanța totală, exercițiile și scările urcate. Un inel suprapus indică faptul că v-ați depășit obiectivul. Întoarceți coroana Digital Crown, apoi apăsați Rezumat săptămânal pentru a vedea activitatea dvs.

Informații suplimentare despre confidențialitate

Modificarea obiectivelor Pe watchOS 7, puteți modifica fiecare dintre obiectivele dvs. Întoarceți coroana Digital Crown pentru a mergând dating la partea de jos a ecranului, apoi apăsați Schimbați obiectivele. Apăsați sau pentru a ajusta un obiectiv, apoi apăsați Înainte. În fiecare zi de luni, primiți notificări despre realizările din săptămâna anterioară și vă puteți ajusta mergând dating pentru săptămâna următoare. Apple Watch vă sugerează obiective în funcție de performanțele dvs.

Verificarea istoricului activității Deschideți aplicația Fitness pe iPhone, apoi apăsați Rezumat.

Public transit facts & statistics for Aguascalientes | Moovit Public Transit Index

Apăsați zona Activitate, apoi apăsați o dată. Verificarea tendințelor În aplicația Fitness de pe un iPhone cu iOS 14, zona Tendințe afișează date despre tendințele zilnice pentru calorii active, minute de exerciții, ore de stat în picioare, minute de stat în picioare, distanța de mers și altele.

de ce se datorează atât de greu în nyc

Tendințele compară ultimele 90 de zile de activitate cu ultimele de zile. Pentru a vă vizualiza tendințele, urmați acești pași: Deschideți aplicația Fitness pe iPhone, apoi apăsați Rezumat.

Primii pași

Glisați în sus pentru a vedea tendințele. Pentru a afla cum puteți inversa o tendință, apăsați Mai multe. Pentru a vedea istoricul unei anumite tendințe, apăsați-o.

Dacă săgeata Tendințe pentru mergând dating anumit indice este orientată în sus, înseamnă că vă mențineți sau vă îmbunătățiți nivelul condiției fizice. Dacă săgeata este orientată în jos, media pe ultimele 90 de zile pentru indicele respectiv a început să scadă.

Pensavo l'intervento stesse andando bene.

Pentru a vă vizualiza toate premiile, inclusiv premiile pentru finalizarea activității și premiile spre care avansați, urmați acești pași: Deschideți aplicația Mergând dating pe Apple Watch. Glisați de două ori la stânga pentru a vizualiza ecranul Premii.

  • „Google“ knygų paieška
  • Беккер поднял .

Glisați în sus pentru a vă vedea premiile. Apăsați un premiu pentru informații suplimentare despre acesta. De asemenea, puteți deschide aplicația Fitness pe iPhone, apăsați fila Rezumat, apoi glisați în sus pentru a vedea Premii în partea de jos a ecranului.

taurus datând un gemeni

Consultați Concurarea cu prietenii pentru informații suplimentare despre competiții și articolul de asistență Apple Obținerea premiilor Activitate folosind Apple Watch-ul pentru informații suplimentare despre premii.

Controlul mementourilor privind activitatea Mergând dating vă pot ajuta la atingerea obiectivelor dvs. Apple Watch vă informează dacă sunteți pe drumul cel bun sau dacă ați rămas în urmă pentru atingerea obiectivelor de activitate. Pentru a alege ce mementouri și alerte doriți să primiți, urmați acești pași: Deschideți aplicația Apple Watch de pe iPhone, apoi apăsați Ceasul dvs.

union j dating quiz

Apăsați Activitate, apoi configurați mementourile. Suspendarea antrenamentului zilnic Pentru a dezactiva mementourile de activitate, urmați acești pași: Deschideți aplicația Apple Watch de pe iPhone, apoi apăsați Ceasul dvs. Mergând dating Activitate, apoi dezactivați Antrenament zilnic.