Sari la conținut

Than you are at right place. Adresele de e-mail sunt utilizate în Apple News numai pentru buletine informative și numai pentru utilizatorii care aleg să primească e-mailuri sau să partajeze adresa de e-mail cu partenerii, pentru a dobândi acces la site-urile web ale acestora. Decât la locul potrivit.

Safari Întrebări frecvente despre informațiile legate de confidențialitate pentru aplicațiile Apple De ce unele aplicații Apple care îți permit să dating hărți backup pentru date în cloud listează aceste date în secțiunea cu informații legate de confidențialitate, iar altele nu?

Secțiunea cu informații legate de confidențialitate are rolul de a-ți oferi transparență în ceea ce privește datele care sunt colectate în cursul utilizării dating hărți.

dating hărți top site-ul de dating în japonia

Unele aplicații Apple, de exemplu, Poze și Mesaje, îți oferă posibilitatea de a efectua backup pentru datele aplicației în afara aplicației. Aceste aplicații nu declară tipurile de date pentru care se efectuează backup în secțiunea lor cu informații legate dating hărți confidențialitate. Alte aplicații Apple, de exemplu iMovie, îți oferă posibilitatea de a efectua backup în aplicație. Aceste aplicații declară tipurile de date pentru care se efectuează backup dating hărți secțiunea lor cu informații legate de confidențialitate.

De ce identificatorul dispozitivului este colectat ca date asociate cu tine pentru unele aplicații Apple, iar pentru altele nu? ID-ul dispozitivului este asociat sau nu cu tine, acest lucru depinzând de natura ID-ului și de posibilitatea ca Apple să îl asocieze cu identitatea utilizatorului.

Pasul 2: verificați dacă există o problemă mai gravă cu aplicația

De ce aplicațiile Apple News și Bursa colectează date asociate cu tine? Aplicațiile Apple News și Bursa utilizează un set limitat de date asociate cu identitatea utilizatorului. Adresele de e-mail sunt utilizate în Dating hărți News numai pentru buletine informative și numai pentru utilizatorii care dating hărți să primească e-mailuri sau să partajeze adresa de e-mail cu partenerii, pentru a dobândi acces la site-urile web ale acestora.

Conținutul pe care îl citesc utilizatorii este asociat cu un identificator aleatoriu, neasociat cu un utilizator sau cu alte servicii Apple.

dating hărți black girl white boy dating tumblr

De asemenea, pentru livrarea unor reclame relevante, se utilizează identificatori de publicitate aleatori separați. Află mai multe despre Politica de confidențialitate Apple News.

Pasul 1: reporniți și actualizați

De ce aplicația Hărți colectează date despre sănătate și fitness? Apple colectează date despre mișcare în aplicația Hărți pentru a analiza călătoriile parcurse pe jos și pentru dating hărți exclude din statisticile de mers pe jos utilizatorii care aleargă sau merg cu bicicleta.

Aceste date nu sunt asociate cu tine. De ce aplicația Mesaje colectează date din istoricul căutărilor?

Josh and Hazel's Guide to Not Dating, Paperback

Aplicația Mesaje trimite interogări către Apple pentru a obțune cheia de criptare corectă pentru persoanele cu care comunici. Apple păstrează jurnalele interogărilor pentru a preveni abuzarea serviciului. Află mai multe despre Politica de confidențialitate Mesaje. De ce aplicația Traducere colectează alt conținut al utilizatorului? În aplicația Traducere, alt conținut al utilizatorului se referă dating hărți textul pe care-l introduci pentru a obține o traducere.

Ce date colectează aplicația Sănătate? Dacă alegi să activezi opțiunea Îmbunătățire Sănătate și Activitate, anumite informații legate de activități, exerciții și sănătate de pe dispozitivele tale iOS și Apple Watch vor fi trimise către Apple în scopul dezvoltării, îmbunătățirii și înțelegerii dating hărți funcțiilor legate de sănătate, activitate și fitness. Datele tale nu vor fi utilizate în niciun alt scop și nu includ informații de identificare personală.

dating hărți bună linie de preluare pentru site-ul dating

Informațiile colectate după activarea opțiunii Îmbunătățire Sănătate și Activitate includ date care sunt afișate în aplicațiile Sănătate și Fitness de pe dating hărți tău iOS și în aplicația Activitate de pe dispozitivul tău Apple Watch. Ce date colectează aplicația Fitness? Ce date colectează aplicația Wallet? Cu aplicația Wallet poți păstra cardurile de credit și de debit dacă platforma Apple Pay este disponibilă în regiunea tacardurile de transport, cărțile de îmbarcare pentru linii aeriene, biletele la evenimente, cardurile de student și nu numai într-un singur loc, pe dating hărți tău iPhone sau Apple Watch.

Your account will be charged for renewal within hours prior to the end of the current period. You can manage your subscription and switch off the auto-renewal by accessing your Account Settings after purchase.

Informațiile financiare sunt colectate dacă folosești Apple Pay în țările și regiunile în care este disponibilă platforma Apple Payiar acest set limitat de date este utilizat pentru a îmbunătăți experiența dating hărți Apple Pay. De exemplu, Apple folosește informații de plată, cum ar fi o listă de carduri de plată adăugate în Apple Pay, pentru a permite clienților să elimine de la distanță aceste carduri.

De asemenea, atunci când adaugi un card în Apple Pay, informațiile legate de card, configurările dispozitivului, localizarea aproximativă a dating hărți și modelele de utilizare a dispozitivului ar putea fi trimise, pentru a se determina eligibilitatea cardului tău Apple Pay și pentru dating hărți preveni frauda.

Selectează o limbă

Apple Pay nu stochează numărul original al cardului de credit sau de debit. De asemenea, când folosești Apple Pay cu dating hărți de credit, de debit, sau preplătite, Apple nu păstrează nicio informație despre tranzacții care să poată fi asociată ulterior cu tine.

Află mai multe despre politica de confidențialitate Apple Pay. De ce colectează Apple Music date asociate cu tine? Pentru a sprijini funcțiile Apple Music, precum Ascultați acum, Mixaje personale, Posturi, Redare automată, Căutare și notificările privind noile lansări, precum și pentru a reflecta mai exact gusturile tale muzicale, Apple colectează informații despre activitatea ta în cadrul aplicației. Melodiile pe care le redai în flux nu sunt utilizate de niciun alt serviciu pentru a-ți afișa materiale publicitare.

Dacă nu vrei să-ți păstrezi colecția muzicală pe serverele noastre, poți renunța la funcția de sincronizare dating hărți bibliotecii.

Despre secțiunea de informații privind confidențialitatea

Apple Music are obligația de a partaja unele date cu partenerii, dating hărți ar fi casele de discuri, în scopuri precum plățile redevențelor către artiști, dating hărți face acest lucru numai prin aplicarea unor măsuri confidențialitate de top în domeniu. De exemplu, informațiile non-personale sunt partajate cu casele de discuri prin folosirea unui identificator aleatoriu, care se reînnoiește lunar. Cu alți parteneri, de exemplu, artiști, sunt partajate numai date agregate.

Află mai multe despre politica de confidențialitate Apple Music. De ce colectează aplicația Telefon date asociate cu tine?

Destinat adulților peste 17 ani 1. You do't have any friend or partner.? Than you are at right place. We introducing new application by downloading this app you can easily find perfect dating Partners, nearby you and all over world. Ad free app.

Dacă ai deficiențe de auz sau de vorbire, poți comunica telefonic folosind protocolul Teletype TTY sau text în timp real RTTcare transmite textul pe măsură ce tastezi și permite destinatarului să citească mesajul imediat.

Pentru a dating hărți aceste servicii, Apple trebuie să asocieze datele cu tine, pentru a livra mesajele către și de la persoana pe care o apelezi. Ce date colectează aplicațiile Pages, Numbers și Keynote?

  • Christina Lauren - Josh and Hazel's Guide to Not Dating, Paperback - primariamalini.ro
  • Hărţi : Vânt - Dating

Când activezi partajarea în iCloud pentru aplicațiile Pages, Numbers și Keynote pentru a invita oamenii dating hărți colaboreze la un document, o foaie de calcul sau o prezentare, numele, adresa de e-mail și numărul tău de telefon sunt colectate și asociate cu tine, pentru a permite această funcționalitate. În plus, datele sunt colectate pentru a îmbunătăți produsul, inclusiv pentru a înțelege eficacitatea funcțiilor existente ale produsului, pentru a planifica noi funcții sau pentru a măsura utilizarea.

Account Options

Când activezi sincronizarea iCloud pentru a accesa un document, o foaie de calcul sau o prezentare pe mai dating hărți dispozitive, ID-ul tău de utilizator va fi colectat pentru a permite această funcționalitate, iar datele analitice aferente vor fi colectate și asociate cu ID-ul dispozitivului tău. De asemenea, dacă ai ales să ajuți Apple să-și îmbunătățească automat produsele și serviciile, ar putea fi colectate și date despre utilizare, cum ar fi informațiile despre lansarea aplicațiilor.

De ce colectează Shazam alte tipuri de date? Când folosești aplicația Shazam pentru a verifica secvențe audio, acestea sunt convertite pe dispozitiv într-o reprezentare care este apoi trimisă către server pentru a se verifica dacă poate fi găsită o potrivire în catalogul muzical Shazam.

Secvența audio în sine nu este transmisă în niciun moment de pe dispozitiv, iar dating hărți este concepută de așa natură încât să nu permită reconstruirea secvenței audio originale. Shazam stochează reprezentările în anumite circumstanțe. De exemplu, dacă semnătura nu se potrivește imediat, este stocată și verificată periodic timp de câteva zile pentru a se detecta posibile potriviri în urma actualizărilor din catalog.

Află mai multe despre Politica de confidențialitate Shazam. Informațiile despre produsele care nu sunt fabricate de Apple sau despre site-urile web independente care nu sunt controlate sau testate de Apple sunt furnizate fără recomandare sau aprobare. Apple nu își asumă nicio responsabilitate în ceea ce privește selectarea, funcționarea sau utilizarea site-urilor web sau produselor de la terți.

dating hărți latino dating asian

Apple nu face niciun fel de declarații privind acuratețea sau fiabilitatea site-urilor web terțe. Contactează furnizorul acestor produse pentru a obține mai multe informații. Data publicării:.