Sari la conținut

Ceea ce pruse odat un depozit fr sfrit de vnat s-a redus drastic. Deținerea unui cont de utilizator cu un număr mare de modificări implică faptul că utilizatorul are cunoștințe, experiență, știe ce fac, este familiarizat cu politicile și procedurile Wikipedia, are un control asupra majorității acronimelor și abrevierilor Wikipedia, înțelege diferența dintre lucruri precum un șablon și o etichetă, un meatpuppet și un sockpuppet , și poate direcționa alți editori pe formatul corect și locuri să -și exprime preocupările sau problemele lor. Utilizați caseta de căutare de mai jos pentru a vă găsi rangul. Acest stil de via radical diferit, o modificare major a hranei i a mediului nconjurtor, a determinat o mutaie cu totul nou la nivelul tubului digestiv i al sistemului imunitar ale oamenilor neolitici - o mutaie care le-a permis s tolereze i s asimileze mai bine cerealele cultivate i alte produse agricole. La microscop ns el se dovedete a fi compus din multe elemente diferite.

Wikipedia: Lista Wikipedienilor după numărul de modificări - primariamalini.ro

Editările efectuate de Wikipedieni în john254 dating spațiile de nume articole, pagini de discuții, pagină de utilizator, discuții de utilizator, șabloane, fișiere etc.

Unele tipuri de editări care pot fi incluse în anumite instrumente de numărare a paginilor, cum ar fi mutările de pagină, nu sunt capturate de metoda de numărare utilizată pentru a compila această listă, deci poate exista o diferență între numărările enumerate mai jos în infinity recenzii cu alte metode de numărare.

  1. Editările efectuate de Wikipedieni în toate spațiile de nume articole, pagini de discuții, pagină de utilizator, discuții de utilizator, șabloane, fișiere etc.
  2. Grupele Sanguine
  3. Zircon helium dating
  4. Он понимал: выбраться из шифровалки ему удастся, только если он пустит в ход все навыки поведения в конфликтных ситуациях, которые приобрел на военной службе.
  5. Cine este romeo de la domiciliu la domiciliu
  6. Winniecynthia Martin
  7. Site-ul serios de dating online

Această pagină include primii 5. Această listă este în mod normal actualizată zilnic de un bot care actualizează tabelele separate situate în altă parte, john254 dating afișate mai jos consultați istoricul reviziilor pentru unul dintre aceste tabele. Pentru o relație matematică între clasamentul de pe această listă și numărul de modificări, consultați acest post din de Wnt constantele au nevoie de actualizare.

Vă rugăm să rețineți că numărul total de editări este considerat o măsură brută a contribuției generale a editorului la proiect, deoarece poate fi umflat sau dezumflat în funcție de tipurile de lucrări pe care le realizează un editor. Care este valoarea organizării editorilor în funcție de numărul de editări mai ales în lumina secțiunii de lecții de avertizare de mai jos?

Utilizarea fișierului

Nu toți editorii sunt considerați egali în ochii Wikipedia indiferent de cât de multe modificări pot fi făcute? Oare nu apar nicăieri pe această listă înseamnă că propriile mele contribuții nu sunt valoroase sau importante? Ar trebui obiectivul oricărui editor individual este de a acumula cât mai multe dintre aceste editări numărate, cu speranța de a intra sau de a-și crește clasamentul pe listă?

Deținerea unui cont de utilizator cu un număr mare de modificări implică faptul că utilizatorul are cunoștințe, experiență, știe ce fac, este familiarizat cu politicile și procedurile Wikipedia, are un control asupra majorității acronimelor și abrevierilor Wikipedia, înțelege diferența dintre lucruri precum un șablon și o etichetă, un meatpuppet și un sockpuppetși poate direcționa alți editori pe formatul corect și locuri să -și exprime preocupările sau problemele lor.

Este posibil ca noile articole create de editori cu număr mare de editări să nu se confrunte cu același control sau să fie la fel de susceptibile de a john254 dating nominalizate pentru ștergere ca cele create de noii john254 dating. Nimic din toate acestea nu se datorează john254 dating editării în sine, ci pentru că un număr mare de john254 dating este un indicator rezonabil al experienței superioare.

Ar trebui să devină obiectivul dvs.

Istoricul fișierului

Dacă asta înseamnă că sunteți dispus să vă contribuiți cu timpul și energia la crearea unei enciclopedii online mai bune, atunci absolut! Chiar și editorii ale căror număr john254 dating de editări sunt parțial rezultatul unei serii de editări automate a trebuit să învețe cum să efectueze automatizarea respectivă.

Învățăm cu toții pe măsură john254 dating mergem și, dacă suntem aici din motivele corecte, atunci editările noastre sunt doar comentarii interesante despre participarea noastră - nu despre calitatea sau valoarea acesteia!

Aceasta nu este o cursă, este un proiect de colaborare și poate folosi oricând mai mulți colaboratori de nivel, dispuși să învețe cum funcționează totul.

viteza datând din nashville speed ​​dating 7 rai

Lector de avertisment Lăsați-l pe cititor să se ferească: această listă este doar un rezumat de referință. Ar trebui să fie luată cu un john254 dating mare de sare și să nu fie privită ca o măsură definitivă a valorii unui editor individual. Există multe motive pentru care un număr total de editări nu indică de obicei calitatea muncii, calitatea unui editor sau semnificația contribuțiilor.

Iată câteva dintre cele mai evidente: Din cauza unei erorinumărul de editări raportat de Wikipedia nu este întotdeauna de încredere pentru editorii cu număr mare de editări și poate prezenta discrepanțe extreme în unele john254 dating. Unii editori au ales să profite de unele dintre instrumentele automate ale Wikipedia de exemplu, roboți și sisteme asistate care sunt capabile să remedieze multe erori simple pe minut ortografie, linkuri etc. Un număr simplu de editări nu diferențiază aceste tipuri de editări.

starea site-ului de dating amuzant coreeană dating în marea britanie

Acest lucru înseamnă că unii editori pot părea să aibă un număr de editări relativ scăzut în mai multe conturi, dar ar putea afișa un număr total de editări mult mai mare dacă ar fi incluse edițiile din toate conturile. Tabelul următor nu face diferența între aceste tipuri de conturi, iar acest fapt ar trebui să fie avut în vedere atunci când le vizualizați.

dating este permis în islam dating site-ul negru femeie

Alții pot folosi unul sau mai multe conturi dating istoria blake lively pentru a-și separa contribuțiile din diverse motive legitime. Din nou, contorul de editare va înregistra modificările din acestea ca conturi separate, care pot părea apoi john254 dating fi înșelătoare de scăzute.

Mulți editori care sunt în top pe listă efectuează sarcini de rutină care necesită mai puțin timp pe editare, cum ar fi inversarea vandalismului, solicitarea protecției articolelor, avertizarea utilizatorilor sau eliminarea spamului ; dimpotrivă, utilizatorii care creează un număr de pagini noi lungi sau fata britanică datând tipul negru adăugiri majore ar john254 dating petrece cu ușurință o săptămână sau mai multe cercetări înainte de editare și, dacă ar fi, ar putea apărea mult mai jos pe john254 dating.

Acesta este un alt motiv pentru care numărul de editări nu poate reflecta experiența reală sau gradul de contribuție al unui editor dat. Unii editori folosesc butonul Afișare previzualizare până când sunt mulțumiți de o anumită editare posibil foarte lungăîn timp ce alții vor salva în mod obișnuit o succesiune de mici modificări pe măsură ce merg; o a treia clasă poate combina aceste stiluri de editare.

Benvenuto in Scribd!

Toate celelalte lucruri sunt egale, cel de-al doilea grup va acumula în cele din urmă cel mai mare număr de editări formale, chiar dacă rezultatul final al acestor editări poate fi mai mult sau mai puțin același pentru toate cele john254 dating grupuri. Versiunile anterioare ale listei au listat separat contribuțiile la spațiul articolului. Lista curentă contează numărul total de modificări, inclusiv pentru paginile de discuții și paginile proiectului.

Acest lucru este john254 dating să se ia în considerare numai dacă o persoană dorește să distingă tipurile de editare de numărul total de editări. Mulți oameni editează fără să se conecteze deloc, iar mulți editori anonimi care nu sunt conectați fac în john254 dating regulat editări valoroase și bine stabilite. Unii Wikipedieni lucrează în domenii în care editările sunt mai puțin proeminentede exemplu, probleme legate de e-mail, cum ar fi arbcom-en, mediere, deblocare-l sau servicii precum checkuser.

TRUTH OR DRINK - Exposing Ourselves

Cu toate acestea, voluntarii OTRS - a căror activitate este esențială pentru existența materialului nostru licențiat gratuit - sunt adesea foarte familiarizați john254 dating politica și procedura Wikipedia în moduri care sunt rareori evaluate john254 dating detaliate în termeni de lucruri, cum ar fi john254 dating de editări.

Numărul de ediții pe care îl vedeți mai jos nu include modificările pe care un editor le-ar fi putut face la Wikimedia Commons, care este o altă parte foarte importantă a mișcării Wikimedia. Editorilor Commons li se atribuie un număr de editări separate pe site-ul web Commons, deși multe dintre aceste editări sunt, de asemenea, esențiale pentru funcționarea Wikipedia în limba engleză.

Având în vedere toate acestea, vă încurajăm să considerați că john254 dating de editări nu se corelează direct cu efortul depus pentru îmbunătățirea Wikipedia și nici nu reflectă, în mod john254 dating, competența, cunoștințele sau autoritatea reală.

De asemenea, bineînțeles, john254 dating cât mai mulți oameni inclusiv dvs.!

John254 dating "urma digitala de ruj" nu poate fi detectata, din moment ce discutiile sunt sterse, iar identitatea infidelilor ramane ascunsa. Pregătiţi-vă de cea mai frumoasă nuntă cu fete românce, femei românce sau bărbaţi români şi aveţi toate urările de bine din partea echipei Romania Kiss. Poate viitorul dumneavoastră partener aşteaptă chiar acum să vă întâlnească pe site-ul nostru de matrimoniale romanesti. Opţiunea noastră gratuită de chat cu video vă oferă oportunitatea de a vorbi cu partenerul dumneavostră de vis şi a vă planifica prima întâlnire. Ca abonat al acestui site ai de ales intre un grup sau altul cu care sa stai de vorba si nu intre o persoana si alta.

Să se implice, inclusiv pe cei a căror singură modificare poate fi să remedieze o simplă greșeală sau două. Contribuțiile tuturor sunt la fel de binevenite!

Caricato da

Înregistrările noastre indică faptul că contribuitorii care nu se află pe această listă furnizează majoritatea clară a modificărilor de pe Wikipedia. Când numărul total de modificări de pe această listă a ajuns la După cum sa menționat deja, aceste informații ar trebui înțelese în context.

Civilizaii ntregi au fost construite pe baza legturilor de snge. Triburi, clanuri i monarhii depind de ele. Nu putem exista fr snge - la propriu sau la figurat.

Diagramele Diagramele sunt actualizate periodic și nu john254 dating la fel de actualizate ca listele. Diagramă circulară a tuturor modificărilor aduse Wikipedia englezești, cu o porțiune pentru fiecare mie dintre cei mai activi Lista de pe această pagină este limitată la primele 5.

dating acord de confidențialitate dating snap

Se continuă la — Această listă este în mod normal actualizată zilnic de un bot. Utilizați caseta de căutare de mai jos pentru a vă găsi rangul.

Ne-a confirmat cele auzite si ne-a promis detalii la ntoarcerea n tara. Romania are

Notă: funcționează numai dacă vă aflați cel puțin pe locul