Sari la conținut

E comic, pentru că ți-am scos dosarul. Der Kapitän kann Berichtigungen des elektronischen Fischereilogbuchs und der Umladedaten bis zur letzten Übermittlung gemäß Absatz 1 Buchstabe c vornehmen. Da, eu sunt complice, pentru că ți-am slujit cu loialitate.

dating umlazi

Forgive me Melquiades for taking your life. Sau poate ai un atac de panică pentru că ți-am propus să te muți cu mine.

NOMAKANJANI HOLDINGS

Or maybe you're having an anxiety attack Because I just asked you to move in with me. I can't find his heart.

dating umlazi

Ce bine, pentru că ți-am adus un partener. Good thing, 'cause I brought you a date. Asta pentru că ți-am aruncat o expresie parțială de teamă.

Некорректный ввод только ускорит процесс разрушения. Два некорректных ввода - и шифр навсегда захлопнется от нас на замок. Тогда всему придет конец. Директор нахмурился и повернулся к экрану. - Мистер Беккер, я был не прав.

That's 'cause I flashed you a partial fear expression. Știi asta pentru că ți-am arătat cât de grea este viața.

Păcat, pentru că ți-am adus câteva. That's too bad, 'cause I got some for you right here. Consideră-te norocoasă pentru că ți-am cedat locul meu.

You know that because I had to show you how hard life is. Nu te aud, pentru că ți-am cusut gura. I couldn't hear you 'cause your mouth is sewn shut.

Traducere "declarația de transbordare" în germană

Au căutat să mă pedepsească pentru că ți-am salvat viața. They sought to punish me for saving your life.

Atunci, e defectă pentru că ți-am spus tot ce știu. Then it must be broken because I've told you everything I know.

Mă tachinezi pentru că ți-am spus despre fata înaltă care m-a respins.

dating umlazi

You're teasing me because I told you about the tall girl who rejected me. E comic, pentru că ți-am scos dosarul.

Aceste exemple pot conține termeni colocviali.

It's funny 'cause I pulled your record. Ciudat, pentru că ți-am văzut mașina în Umlazi.

dating umlazi

Funny, 'cause I saw your truck in the Umlazi township. Informațiile dating umlazi trebuie să fie înregistrate de către comandanții navelor de pescuit ale Uniunii în jurnalul de pescuit, în declarația de transbordare, în notificarea prealabilă și în declarația de debarcare în conformitate cu normele Uniunii sunt, de asemenea, obligatorii în cadrul schimburilor dintre statele membre.

ZAMUKWAZI CLEANING SERVICES

Die Datenelemente, die die Kapitäne von Fischereifahrzeugen der Union gemäß den Unionsvorschriften im Fischereilogbuch, in der Umladeerklärungin der Vorabmeldung und in der Anlandeerklärung aufzeichnen müssen, sind auch beim Datenaustausch zwischen den Mitgliedstaaten obligatorisch. Toate mențiunile din jurnalul de pescuit, declarația de transbordare sau declarația de debarcare trebuie să fie lizibile și indelebile.

dating umlazi

Alle Eintragungen im Fischereilogbuch, in Umlade- oder Anlandeerklärungen müssen leserlich und unauslöschlich sein. Jurnalul de pescuit, declarația de transbordare și declarația de debarcare pe suport de hârtie trebuie completate și transmise în conformitate cu instrucțiunile din anexa X. Das Fischereilogbuch sowie Umlade- und Anlandeerklärungen in Papierform werden nach den Anweisungen in Anhang X ausgefüllt und übermittelt. Norme specifice pentru declarația de transbordare și declarația de debarcare pe suport de hârtie Besondere Vorschriften für Umladeerklärungen und Anlandeerklärungen in Papierform În apele Uniunii, jurnalul de dating umlazi, declarația de transbordare și declarația de debarcare pe suport de hârtie trebuie completate și transmise de către comandanții navelor de pescuit ale Uniunii în conformitate cu modelul din anexa VI.

Declaraţia de transbordare pe mare Numele căpitanului navei de pescuit Erklärung zur Dating umlazi auf See Name des Kapitäns des Fischereifahrzeugs Comandantul unei nave de pescuit a UE trebuie să dispună în orice moment de un acces securizat la informațiile electronice din jurnalul de pescuit, declarația de transbordare și declarația de debarcare proprii care sunt stocate în baza de date a statului membru de pavilion.

Oraş: UMLAZI

Der Kapitän eines EU-Fischereifahrzeugs hat jederzeit gesicherten Zugang zu seinen eigenen elektronischen Fischereilogbuch- Umlade- und Anlandedaten, die in der Datenbank des Flaggenmitgliedstaats gespeichert sind. Statele membre fac schimb de informații tehnice relevante pentru a garanta accesul reciproc la datele din jurnalul de pescuit electronic, din declarația de transbordare și din declarația de debarcare, dating umlazi și schimbul acestor date.

dating umlazi

Die Mitgliedstaaten tauschen die sachdienlichen technischen Informationen aus, um den gegenseitigen Zugang zu und Austausch von elektronischen Fischereilogbuch- Umlade- und Anlandedaten zu gewährleisten.

Comandantul navei de pescuit a UE sau reprezentantul acestuia, în cazul declarațiilor de transbordare și de debarcare, certifică, cu ajutorul inițialelor sau al semnăturii sale, faptul că mențiunile din jurnalul de pescuit, declarația de transbordare și declarația de debarcare sunt corecte.