Sari la conținut

Majoritatea estimărilor actuale utilizează date globale care reprezintă o perioadă lungă de timp, dar Arctica nu are o rețea robustă de instrumente pentru colectarea datelor de temperatură. Conținutul articolului respectă principiile noastre de etică editorială. Acum este ușor să integrați autentificarea sigură fără parolă cu FIDO2 în aplicația dvs. Procedând astfel, au descoperit că rata încălzirii globale a continuat să crească cu 0, grade Celsius pe deceniu în loc să scadă la 0,05 grade pe deceniu în acea perioadă, așa cum se credea anterior.

Oamenii de știință de la Universitatea din Dating uaf Faibanks UAFîmpreună cu alți experți din China, au construit ceea ce este primul set de temperaturi de suprafață din lume.

dating weber grill

Procedând astfel, au descoperit că rata încălzirii globale a continuat să crească cu 0, grade Celsius pe deceniu în loc să scadă la 0,05 grade pe deceniu în acea perioadă, așa cum se credea anterior.

Echipa de dating uaf de știință a recalculat temperaturile medii globale între și și ceea ce au aflat a fost cu adevărat dramatic: Arctica s-a încălzit dating uaf mai mult decât restul planetei în medie.

jdate dating evreiesc

Se știa deja că este o zonă foarte vulnerabilă, dar acest nou raport ne arată că situația reală este mult mai gravă. Majoritatea estimărilor actuale utilizează date globale care reprezintă o perioadă lungă de timp, dar Arctica nu are o rețea robustă de instrumente pentru colectarea datelor de temperatură. Arctica rămâne, și acum mai mult ca oricând, o zonă pe care cercetătorii trebuie să o studieze în continuare, pentru că, dacă odată s-ar crede că dating uaf era suficient de mare pentru a influența temperaturile medii dating uaf, potrivit omului de știință atmosferică Xiangdong Zhang, de la UAF International Arctic Research Centru, Arctica »este o parte necesară a ecuației și răspunsul ne afectează pe toți".

viteza online dating australia

Pentru a afla mai multe, faceți clic pe aici. Conținutul articolului respectă principiile noastre de etică editorială. Pentru a raporta o eroare, faceți clic pe aici. Calea completă către articol: Meteorologia rețelei » Meteorologie » Ciencia » Încălzirea globală nu s-a oprit din până înarată studiul S-ar putea să te intereseze Fii primul care comenteaza.

UAF - 2014 - Happy