Sari la conținut

Vânzări, venituri şi câştiguri mai mari pentru segmentul motocicletelor Şi în segmentul motocicletelor, volumul vânzărilor, al câştigurilor şi al veniturilor din primul trimestru a fost mai mare decât cel de anul trecut. Apelurile sunt preluate de un dispecerat, în sistem integrat, și repartizate structurilor teritoriale pentru verificarea aspectelor sesizate. Dintre cetățenii români confirmați cu infecție cu noul coronavirus, au fost declarați vindecați: în Germania, 90 în Grecia, 18 în Franța, 6 în Japonia, 2 în Indonezia, 2 în Namibia, unul în Luxemburg, unul în Tunisia și unul în Argentina. Până la această dată, la nivel național, au fost prelucrate 8.

dating înregistrat

Cum vă putem fi de ajutor? În plus, puteți consulta subiectele de mai jos pentru a încerca să găsiți ce căutați.

dating înregistrat

General Cont și profil Numărul dating înregistrat. Din moment ce operatorii de rețea refolosesc numerele de telefon scoase din uz, este posibil ca fostul deținător al numărului dvs.

Global Links

Dacă fostul deținător al numărului dvs. Există și posibilitatea să vedeți informațiile și poza de profil ale altcuiva asociate noului dvs.

dating înregistrat

Nu există niciun motiv de îngrijorare. Acest înseamnă doar că fostul cont nu a fost șters, deci că sistemul nostru conține date neactualizate. Acest lucru nu înseamnă că fostul deținător al numărului de telefon are acces la contul de WhatsApp pe care dvs.

dating înregistrat

Conversațiile și datele dvs. Pentru a ajuta la eliminarea confuziei privind numerele refolosite, noi monitorizăm inactivitatea conturilor. Dacă un cont nu este utilizat timp de 45 de dating înregistrat și apoi este înregistrat pe un nou telefon, considerăm că acel număr a fost refolosit. Imediat ce stabilim acest lucru, ștergem vechile informații asociate numărului respectiv de telefon, de exemplu poza de profil și textul de la secțiunea Info.

dating înregistrat