Sari la conținut

Our online dating app is one of the free dating apps that connect online singles from all over the world. Afișați mai mult. You will receive an email with your order information. Echipa Kazan va face tot posibilul ca toate neintelegerile privind orice tip de disputa intre parti sa fie rezolvata pe cale amiabila.

Bine ati venit pe www.

dating kazan

Va multumim ca ne vizitati! Kazan va recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor pentru folosirea in conditii adecvate a site-ului.

Preturile prezentate pe dating kazan sunt exprimate in RON si nu includ costul transportului.

dating kazan

Ne rezervam dreptul de a modifica preturile produselor fara o instiintare anterioara cu exceptia produselor care sunt deja in curs de livrare catre client. Pozele au caracter informativ si nu reprezinta o obligatie contractuala. Nuantele pot diferi de la monitor la monitor in functie de tipul si setarile fiecaruia.

dating kazan

Echipa kazan. Continutul acestui website text, grafica, logo, iconuri, imagini cade sub incidenta dreptului de autor prevazut de legea romana si dreptul de autor pentru anumite texte articole care sunt reproduse sau adaptate de noi cu acceptul colaboratorilor.

dating kazan

Dreptul de autor pentru siglele si sloganele partenerilor si colaboratorilor nostri le apartine acestora si sunt reproduse cu acceptul lor! Kazinst Dating kazan S. Calugareni, nr. Prin furnizarea acestor date, sunteti de acord cu procesarea lor conform acestei declaratii de confidentialitate.

dating kazan

Datele dumneavoastra personale vor fi pastrate atata timp cat este necesar pentru scopurile mentionate mai sus si nu vor fi facute publice. Ne obligam sa nu transmitem tertilor bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale clientilor nostri. Echipa Kazan va face tot posibilul ca toate neintelegerile privind orice tip de disputa intre parti sa fie rezolvata pe cale amiabila.

dating kazan