Sari la conținut

Indiferent dacă îți dorești Biblioteci și etajere sau orice altă piesă de mobilier sau decorațiune, site-ul Retroboutique. Alege Retroboutique. Produsele comandate vor ajunge în cel mai scurt timp în posesia ta, iar tu te vei bucura de produse de calitate, fără a plati o avere pentru ele. Daca după achiziţie se constată un defect de fabricaţie sau de material, clientul are dreptul să ceară repararea sau înlocuirea produsului. Alege produsul pe categorii sau cauta prin cimpul de cautare 2.

Spune-ne unde!

Dimensiuni lxhxA : 84x21,6x25 cm, livrat demontat. Produsele comandate vor ajunge în cel mai scurt timp în posesia ta, iar tu te vei bucura de produse de calitate, fără a plati o avere pentru ele.

Completeaza comanda cu datele d-voastra de contact si transmite comanda In scurt timp operatorul nostru va contacteaza pentru detalii suplimentare si confirmarea comenzii. Suna lapentru detalii si formarea comenzii, folosind codul produsului Comanda in credit fara dobinda si comision : 1. Alege produsul pe categorii sau cauta prin cimpul de cautare 2. Pe pagina produsului tipul 62 butonul si completeaza formularul ce apare, confirma si transmite cererea de procurare in credit In credit se poate de luat o suma mai mica decit costul total al produsului.

În plus, ne răsplătim clienții cu transport gratuit la orice comandă ce depășește suma de lei. Cauți acel magazin de mobilă, corpuri de iluminat și decorațiuni care să îți ofere o gamă variată de produse, ce aparțin brandurilor de renume?

dating site 50 și peste

Alege Retroboutique. Indiferent dacă îți dorești Biblioteci și etajere sau orice altă piesă de mobilier sau decorațiune, site-ul Retroboutique.

care este alcide de la adevăratul sânge dating

Mobila, corpurile de iluminat și decoratiunile sunt importate și ajung în cel mai scurt timp la tine, pentru a-ți înfrumuseța casa sau apartamentul. Daca după achiziţie se constată un defect de fabricaţie sau de material, clientul are dreptul să ceară repararea sau înlocuirea produsului. Dacă înlocuirea produsului nu este posibilă nu se pot asigura produse identice pentru înlocuireatunci clientul are dreptul să ceară reducerea tipul 62 a preţului sau rambursarea întregii contravalori a tipul 62 neconform.

Retur Clientul are dreptul să solicite returul unui produs, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 30 de zile lucrătoare de la primirea produsului, conform Ordonanţei nr.

Retro Boutique va rambursa în cel mai scurt timp contravaloarea produsului maximum 14 zile calendaristice de tipul 62 data informării de către consumator a deciziei sale de retur şi acceptarea returului. Consumatorul nu este obligat să-şi justifice decizia de retur şi nu va suporta alte costuri decât cele prevăzute la art.

Produsul returnat trebuie să tipul 62 în aceeaşi stare în care a fost livrat.

dating pentru 40 de ani

Retro Boutique recomandă păstrarea ambalajului original pentru protejarea integrităţii produselor pe timpul transportului.