Sari la conținut

Astfel, dezvoltatorul va investi în întreaga gamă de echipamente, instalații, instalații de bere custom-made și amenajare de arhitectură necesare funcționării spațiilor respective, realizate în conformitate cu cerințele Kané Group. Egiptenii antici credeau că Osiris era stăpânul lumii de dincolo și judecătorul morților. SuperEuro Nu rata!

Arheologii din Egipt au descoperit ceea ce ar putea fi cea mai veche fabrică de bere din lume, datând de acum fabrică datând 5. Echipa americano-egipteană a găsit fabrica în orașul Abydos din deșert.

fabrică datând dating online sevilla

Regele Narmer a domnit acum mai mult de 5. A fondat Prima Dinastie și este considerat unificatorul Egiptului.

fabrică datând hull dating site

Fabrica de bere era compusă din opt zone de producție, fiecare având o lungime de 20 de metri și conținând câte 40 de vase de pământ în care se încălzea amestecul de cereale și apă, a explicat secretarul general al Consiliului Suprem al Antichităților, Mostafa Waziry. Este posibil ca fabrica să fi fost construită în Abydos pentru a furniza bere pentru ritualurile care aveau loc în criptele regilor Egiptului, se arată într-un comunicat al Ministerului de Turism din Egipt în care sunt citați arheologi și unul dintre liderii misiunii, Matthew Adams de la Universitatea din New York.

Producție ar fi fost ridicată, estimându-se că fabrica era capabilă să producă aproximativ Abydos este unul dintre cele mai vechi orașe din Egipt și găzduiește fabrică datând cimitire și temple.

fabrică datând dating o altă etnie