Sari la conținut

Reţeaua a dovedit ca poate fi ea însăşi o poartă către parteneriatele internaţionale. Aceste centre formează cea mai mare reţea de sprijin a IMM-urilor ambiţioase, inovative şi dornice să se extindă pe plan internaţional. Enterprise Europe Network aduce împreună organizaţii de sprijinirea afacerilor din peste 50 ţări. Pentru mai multe detalii vizitaţi serviciile EEN. Enterprise Europe Network este un punct de referinţă pentru IMM-urile orientate spre creştere şi cu ambiţii internaţionale. Ele dispun de baze de date de opotunități de afaceri puternice, sunt interconectate prin sisteme moderne şi cunosc bine Europa și celelalte piețe internaționale, în plus, unele au lucrat împreună de mulţi ani, chiar zeci de ani.

EEN Europa Servicii de consultanţă pentru întreprinderi europene Enterprise Europe Network este o reţea de centre care sprijină enterprise europe să beneficieze de avantajele pieţei unice europene, pentru dezvoltarea propriei afaceri şi pentru identificarea celor mai potriviţi parteneri.

Enterprise Europe Network este un instrument cheie în strategia Uniunii Europene pentru stimularea creşterii economice şi crearea de locuri de muncă, care aduce împreună aproape de organizaţii enterprise europe peste 60 ţări. Aceste centre formează cea mai mare reţea de sprijin a IMM-urilor ambiţioase, inovative şi dornice să se extindă pe plan internaţional.

enterprise europe

Serviciile sunt adaptate pentru IMM-uri, dar sunt disponibile şi firmelor mai mari, universităţlor, centrelor de cercetare, asociaţiilor de afaceri şi profesionale etc.

Centrele Enterprise Europe sunt găzduite de diferite organizaţii camere de comerţ şi industrie, centre tehnologice, institute de cercetare, universităţi, agenţii de dezvoltare şi oferă servicii pentru dezvoltarea de afaceri pe noi pieţe, identificarea de enterprise europe tehnologii, enterprise europe la finanţări UE. Centrele membre în reţeaua Enterprise Europe sunt interconectate prin baze de date puternice, colaborează pentru obţinerea de informaţii, identificarea de tehnologii şi parteneri de afaceri în toate cele 60 ţări.

enterprise europe

De asemenea, ele sunt în legătură strânsă cu Comisia Europeană, ceea ce le permite să fie la curent cu politicile Uniunii Europene şi să transmită punctul de vedere al micilor companii către Enterprise europe.

Enterprise Europe Network este un punct de referinţă pentru IMM-urile orientate spre creştere şi cu ambiţii internaţionale.

enterprise europe

Reţeaua enterprise europe dovedit a fi o sursă de încredere pentru informaţii, asistenţă şi servicii de parteneriat pentru companiile europene care urmăresc să inoveze şi să se extindă. Reţeaua a dovedit ca poate fi ea însăşi o poartă către parteneriatele internaţionale.

enterprise europe

Vreţi să aflaţi mai multe despre ce oferim? Pentru mai multe detalii vizitaţi serviciile EEN. Documente Despre EEN

enterprise europe