Sari la conținut

Ca cineva care este un expert în mediu și a ajutat pe alții de aproape un deceniu, am datat online, timp de doi ani înainte de a găsi viitoarea mea soție. Atâta timp cât profilul dvs. Aceasta este cu adevărat cea mai bună parte dating online. Citește și:. Najeeba Arian, purtătoarea de cuvânt a ministerului educației din această țară, a confirmat autenticitatea documentului și a adăugat că decizia se aplică tuturor provinciilor afgane, potrivit agenției de presă DPA. Hallengren nu a oferit alte detalii despre anchetă.

datând temerile

Informația vine pe fondul temerilor tot mai mari că talibanii ar putea recâștiga puterea în Afganistan în contextul în care gruparea islamistă radicală negociază un acord de pace cu Statele Unite.

Najeeba Arian, purtătoarea de cuvânt a ministerului educației din această țară, a confirmat datând temerile documentului și a adăugat că decizia se aplică datând temerile provinciilor afgane, potrivit agenției de presă DPA.

Purtătoarea de cuvânt a afirmat că decizia a fost luată la sugestia elevilor și părinților și a precizat de asemenea că profesorilor de sex masculin li se va interzice să predea elevelor.

datând temerile

Directorii școlilor vor fi responsabili datând temerile implementarea interdicției, adaugă presa locală. Decizia datând temerile provocat indignare pe platformele social media, numeroși utilizatori comparând decizia guvernului cu ideologia islamistă radicală a talibanilor.

datând temerile

Unii utilizatori au protestat față de interdicție prin distribuirea de imagini cu fete tinere dansând și cântând. Talibanii au controlat majoritatea Afganistanului timp de aproape cinci ani până când coaliția condusă de Statele Unite i-a înlăturat de la putere în Ultimele două decenii au dus la o deschidere față de datând temerile femeilor în această țară atât în mediul urban cât și în cel rural, profund conservator, ducând la mai multe oportunități pentru acestea.

datând temerile

Însă atacurile asupra jurnalistelor din Afganistan sunt din nou în creștere și femeile se tem că își vor pierde drepturile câștigate odată cu răsturnarea de la putere a talibanilor în contextul în care aceștia încearcă să își renegocieze reîntoarcerea în viața politică a țării.

Citește și:.

Image source: pixabay Suedezii au adoptat aproximativ Suedia a anunţat luni că va lansa o anchetă asupra manierei în care au fost realizate adopţiile internaţionale până la jumătatea anilorpe fondul sporirii temerilor că numeroşi copii ar fi putut fi luaţi în mod ilegal de lângă părinţii lor biologici, transmite Reuters. Hallengren nu a oferit alte detalii despre anchetă. Suedezii au adoptat aproximativ În ultimii ani, au sporit temerile referitoare la faptul că unii copii ar fi fost răpiţi de lângă părinţii lor sau ar fi fost cumpăraţi de reţele infracţionale care apoi i-au dat datând temerile adopţie, cu implicarea autorităţilor locale pentru furnizarea de documente false.