Sari la conținut

Reesantionare subiecti. Este opțional, dar dacă nu o furnizați, nu va fi posibil să vă trimitem notificarea menționată mai sus. Pentru a fi informat despre disponibilitatea produsului, vă rugăm să introduceți adresa de e-mail. Adresa de e-mail pe care o furnizați poate reprezintă datele dvs.

  • Linia de închidere online dating
  • Dating cupidon jill shavis
  • Bună linie de captură pentru site-ul de dating

Esantionare subiecti cu D. Culegere date medicale clinice si paraclinice A 2. Determinarea rezistentei la rupere si penetrare a coagulului de fibrina A 2.

dz dating

Evaluarea hemostazei prin teste conventionale A 2. Introducerea datelor in baza de date si prelucrarea primara a datelor obtinute A 2. Teste de semnificatie si corelatie a datelor A 2. Actualizare pagina web a proiectului.

Browser incompatibil

Management etapa. Raport stiintific III 10 luni Obiective 3. Evaluarea noilor metode propuse pe loturi extinse de subiecti sanatosi; 3. Reevaluare subiecti cu DZ. Modularea atitudinii terapeutice, in mod special a celei antiagregante, anticoagulante, hipolipemiante conform cu datele obtinute prin aplicarea metodei propuse 3.

Diseminare rezultate stiintifice A 3.

DZ HOLDING INTERNATIONAL SRL

Reesantionare subiecti. Culegere date medicale.

dz dating

Determinarea rezistentei la rupere si penetrare a coagulului de fibrina A 3. Evaluarea hemostazei prin teste conventionale A 3.

Fișier:Dz Vue de Bordj Bou Arreridj (34546636).jpg

Introducerea datelor in baza de date si prelucrarea primara a datelor obtinute A 3. Teste de semnificatie si corelatie dz dating datelor A 3. Achizitie de echipamente, materiale, materii prime, consumabile de laborator si birotica A 3.

dz dating

Culegere date medicale clinice si paraclinice A 3. Analiza dinamicii comportamentului rezistentei coagulului la tratamentul cu antiagregante, anticoagulante A 3. Raport stiintific IV 12 luni Obiective 4.

Esantionare subiecti cu D. Culegere date medicale clinice si paraclinice A 2. Determinarea rezistentei la rupere si penetrare a coagulului de fibrina A 2.

Reevaluare subiecti cu D. Analiza si prelucrarea finala a datelor. Elaborarea de algoritmi aplicabili in vederea realizarii unei predictii functie de valorile masurate pentru parametrii biofizici a aparitiei si evolutiei complicatiilor vasculare in diabetul zaharat 4.

Diseminare rezultate stiintifice ale proiectului Activitati A 4. Culegere date medicale clinice si paraclinice. Evaluarea hemostazei prin teste conventionale A 4. Introducerea datelor in baza de date si prelucrarea primara a datelor obtinute A 4.

DZ IT TECHNOLOGIES SRL

Teste de semnificatie si corelatie a datelor A 4. Achizitie de echipamente, materiale, materii prime, consumabile A 4.

dz dating

Teste de semnificatie si corelatie a datelor. Analiza si interpretarea rezultatelor finale A 4. Alegerea unui model matematic.

dz dating

Stabilirea concordantei corelatiilor urmarite A 4. Stabilirea coeficientului de probabilitate privind posibilitatile de predictie a complicatiilor vasculare prin metodele propuse A 4. Participare la manifestari stiintifice din domeniu A 4. Dz dating prezentarea metodei si a rezultatelor A 4. Pregatirea si realizarea raportului final al proiectului.

dz dating