Sari la conținut

După nuntă, ea s-a numit Mary Jane Safford-Blake. S-a mutat la Boston cu el.

Fratele ei Anson a fost viitorul guvernator al teritoriului Arizona.

Fratele ei Anson a fost viitorul guvernator al teritoriului Arizona. Familia ei s-a mutat la CretaIllinoiscând avea trei ani.

  1. GISMETEO: Vremea în aeroportul in Safford acum, vremea actuală, Arizona, SUA
  2. Safford, Arizona - Wikipedia
  3. Welsh online dating
  4. Speed ​​dating lausanne
  5. Irish dating site-ul marea britanie
  6. Mary Jane Safford - primariamalini.ro

Tatăl ei a murit îniar după moartea mamei sale înSafford s-a întors în Vermont și a participat la Academia Brigham din Bakersfield. Apoi a plecat un an la Montreal pentru a învăța franceza.

care este aprilie de la domiciliu și departe de dating

A învățat germana în timp ce locuia temporar cu o familie germană. S-a întors în Illinois, a locuit cu fratele ei Alfred Boardman Safford, un om de afaceri și a lucrat ca profesor la o școală publică din Shawneetown.

În s-a mutat împreună cu fratele ei la Cairounde Alfred a lucrat ca bancher.

Mary Jane Safford

Safford l-a cunoscut pe James Blake la Chicagocu care s-a căsătorit în S-a mutat la Boston cu el. Cuplul a adoptat două fete, Margarita și Gladys.

După nuntă, ea s-a numit Mary Jane Safford-Blake.

limba corpului bărbaților dating

Căsătoria sa încheiat cu divorț în După divorț, și-a reluat numele de fată. Sănătatea ei a tulburat-o, iar în ea și fiicele ei s-au mutat la Tarpon Springs pentru a locui împreună cu fratele ei Anson, fostul guvernator al teritoriului Arizona.

A murit la Tarpon Springs la 8 decembriela vârsta de 56 de ani.

  • Vremea în Safford (aeroport) - RP5
  • Română Despre site: Site-ul oferă previziuni meteo pentru următoarele şase zile şi informaţii despre vremea actuală.

Mormântul ei se află în cimitirul Cycadia din Tarpon Springs. Carieră La începutul războiului civilSafford locuia împreună cu fratele ei Alfred în Cairo, Illinois. Datorită locației sale, Cairo a devenit rapid un important depozit de aprovizionare militară și centru de instruire.

dacă vă întâlniți cu un fangirl kpop

Bolile se răspândesc rapid aici. Safford a lucrat ca asistent medical în tabere.

Vremea în aeroportul in Safford acum

Ea a fost introdusă în atribuțiile de asistent medical de Mary Ann Bickerdykecunoscută și sub numele de Mother Bickerdyke.

Cu sprijinul fratelui ei Alfred, ea a oferit pacienților săi hrană, jocuri, cărți și materiale de scris și, pe lângă nevoile lor fizice, s-a ocupat și de cele psihologice.

te întâlnești cu cineva să răspundă

A muncit neobosit și, de asemenea, a îngrijit răniții după bătălia de la Shiloh. Aceasta i-a dat numele Cairo AngelAngel of Cairo.

🗣What Really Happened to Jorden Simms?

Ulterior a lucrat la navele spital de pe râul Mississippiorașul Memphis și Hazel Dell. Pentru a-și reveni din eforturile și ororile războiului, a călătorit în Europa în vara anului A fost safford dating a companiei de turism a unui prieten din Jolietfostul guvernator al Illinois Joel Aldrich Safford dating. Interesul ei pentru medicină a determinat-o să viziteze spitale în călătoriile sale prin Europa și dorința ei de înalte ping doar meciul medicală a fost trezită.

Vremea în Safford, AL, Statele Unite ale Americii

Acolo a safford dating în În același an, ea a participat la safford dating întâlnire pentru votul femeilor din Chicago, la care a invitat- o pe prietena ei Mary Livermore. Introducerea votului feminin safford dating urmat încă 50 de ani.

k1k dating

În toamna anuluiSafford a safford dating din nou în Europa pentru a studia la Spitalul General al orașului Viena. Apoi a studiat la Heidelbergiar la Universitatea din Breslau a fost prima femeie care a efectuat o ovariectomie.

Vremea în aeroportul in Safford

După trei ani, s-a întors în America și a deschis un cabinet privat în Chicago în Acolo și-a câștigat reputația de excelent medic și a devenit prima femeie ginecolog din Safford dating Unite.

S-a căsătorit în acel an și s-a mutat la soțul ei la Boston. A fost profesor de boli ale femeilor la Școala de Medicină a Universității din Boston. S-a concentrat pe problemele femeilor, a continuat să conducă un cabinet privat și a încercat să îmbunătățească condițiile de safford dating ale femeilor din clasa muncitoare.

Îna fost una dintre primele femei care au fost alese în comitetul școlar din Boston.