Sari la conținut

Poți găsi mai multe informații în legătură cu acestea în nota noastră privind protecția datelor Confirmă și închide. Zilele noastre de odihnă sunt lunea, marţea, miercurea și joia.

Rezervare Comandă mancare Comandați mâncare la pachet Pamplona Puteți apela la noi pentru servicii de catering excelente, bufete cu mâncăruri variate și organizarea evenimentelor dvs.

k2 și albastru se întâlnesc încă

Serviciul nostru de catering se ocupă de mâncarea și băuturile dvs. Nu trebuie decât să vă relaxați și să vă distrați alături de oaspeții dvs.

polițiști datând avocați

Desigur, puteți trece pe la restaurantul nostru, unde puteți savura mâncarea noastră. Batonul nostru cu salate este bine-cunoscut pentru prospețimea și savoarea sa unică.

ben se întâlnește

Printre preferințele clienților noștri se numără cartofii la cuptor sau mâncărurile îndrăgite paella precum și selecția noastră de bere savuroasă sau băuturi răcoritoari. Puteți savura tartele noastre pregătite cu atenție la detalii precum și prăjiturile noastre cu brânză, oricând pamplona dating poftă de ceva dulce.

În restaurantul nostru puteți folosi Wi-Fi-ul gratuit ca să navigați pe internet și să rămâneți în contact cu prietenii și rudele. Serviciul nostru de catering este accesibil persoanelor cu dizablități. Ca opțiuni de plată acceptăm carduri visa, carduri de debit, carduri Pamplona dating, carduri Maestro și pamplona dating mastercard, precum și plăți în numerar.

dating apps pentru windows phone 7

Găzduim, de asemenea, evenimente private. Luați legătura cu noi pentru informații suplimentare.

datând un om înalt

Vă stăm la dispoziție 3 zile din săptămână între orele Zilele noastre de odihnă sunt lunea, marţea, miercurea și joia. Comandă mâncarea preferată aici Verifică meniul nostru de mai sus sau sună-ne Trimite-ne comanda pentru mâncare Comenzile de mâncare nu sunt posibile în afara orelor de funcționare.

gq dating

Consultă Program de funcționare și trimite-ne comanda mai târziu Nume.