Sari la conținut

Rignatul și piața de pește - mergeți la capăt și la dreapta - vor vedea contemplarea. Deci: ce se răcește lângă stație Acum poate fi considerat un loc în care arhitectura stilului este tipică pentru "epoca frumoasă" a stilului capătul XIX-XX conservat în puritatea capabilă. În timpul celui de-al doilea război mondial, cele mai multe clădiri portuare au fost distruse. Marseille - ca o capitală celebră a regiunii Provence și a portului principal al Franței.

Primesti puncte de fidelitate Cum functioneaza?

Marseille, France, walking tour

Marseille dating se acorda oricarui utilizator care are un cont activ pe libris. Pentru fiecare comanda plasata pe site-ul nostru veti primi puncte de fidelitate in functie de valoarea comenzii, active in 4 zile de la livrarea comenzii.

nathaniel dating mașina lui

De exemplu, pentru fiecare de lei cheltuiti veti primi puncte de fidelitate a caror valoare este de 1 leu. Puteti vizualiza in orice moment numarul de puncte acumulate in sectiunea contul meu. Cu punctele acumulate puteti achita integral sau partial o comanda pe libris. Daca ati acumulat puncte de fidelitate acestea vor aparea automat in cosul dvs.

bardstown dating

Pentru a le folosi e este suficient sa completati numarul de puncte pe care doriti sa le folositi si sa apasati butonul "incarca". Avantajele programului de fidelizare: puncte bonus la orice comanda, in functie de valoarea acesteia; veti primi oferte speciale, reduceri rezervate doar clientilor fideli Marseille dating aveti acces permanent la informatii privind punctele de fidelitate.

cadouri pentru când începeți să întâlniți mai întâi

Conditii generale: punctele de fidelitate se cumuleaza cu alte promotii sau reduceri; punctele de fidelitate nu sunt transmisibile; se acorda puncte si pentru comenzile in care s-au folosit puncte de fidelitate; valoarea punctelor si a comenzilor include Marseille dating punctele se pot folosi pentru a achita taxe de livrare; daca in decurs de 30 de zile comanda pentru care s-a primit marseille dating numar de puncte se returneaza, punctele primite pentru acea comanda vor fi anulate in cont.

Acum se comanda.

dating girl pk