Sari la conținut

Adăugați legende la pozele și clipurile dvs. A se vedea Efectuarea unui apel FaceTime de grup. A se vedea Realizarea unui selfie cu ajutorul camerei iPhone-ului. Încercaţi facilităţile de înaltă calitate ale camerelor în timpul sejurului dvs de aici. Măsurare iOS

Noutăți în iOS 14

Căutătorul de trasee GPS și Direcția Qibla găsesc locația zonei de urgență precum spitale, aeroport, poliție, bancomat sau orice alt departament. Căutătorul de rute GPS și asistentul Qibla Direction vă oferă actualizări ale traficului și vizualizarea hărții în direct a hărții stradale din lume. Găsiți cea mai scurtă rută, harta rutelor și locurile live locația și harta GPS.

Căutarea rutelor GPS și direcția Qibla este cea mai bună aplicație pentru găsirea rutelor pentru a găsi maparea rutelor și cele mai scurte flyover dating aici.

Direcția GPS: Căutătorul rutelor GPS și direcția Qibla vă ajută să vizualizați rutele de trafic pentru a găsi cu ușurință locația curentă și locațiile din apropiere. Navigați și urmăriți rutele și locațiile dvs.

flyover dating

Căutarea rutelor GPS și direcția Qibla oferă direcții exacte și exacte, indiferent de oriunde te duci. Navigatorul perfect pentru călătoria dvs. Dacă ajungeți pe un site într-o altă limbă, Safari oferă acum traduceri pentru șapte limbi diferite beta.

A se vedea Vizualizarea Raportului de confidențialitate și Traducerea unei pagini web. Sănătate O experiență complet nouă vă ajută să vă atingeți obiectivele de somn și să vă relaxați înainte de culcare.

Puteți utiliza Lista de control Sănătate pentru a analiza și a activa funcționalități importante din aplicația Sănătate.

flyover dating

Consultați Configurarea programelor de somn și Gestionarea sănătății cu Lista de control Sănătate. Gestionarea factorilor care influențează ciclul iOS A se vedea Gestionarea factorilor care influențează ciclul.

Nivelul de sunet din căștile audio iOS De asemenea, puteți verifica nivelul flyover dating precis redat prin căștile audio de la iPhone și puteți configura limite maxime de volum. Consultați Monitorizarea nivelului de expunere la sunetul ambiant și prin căștile audioVerificarea nivelului sunetului căștilor audio și al sunetului ambiental și Limitarea volumului căștilor audio.

flyover dating

FaceTime FaceTime poate detecta acum când un participant folosește limbajul mimico-gestual și face mai proeminentă fereastra acestuia într-un apel FaceTime de grup. Apelarea video este mai naturală, ajutându-vă să stabiliți contactul vizual când vă uitați la ecran și nu la cameră. A se vedea Efectuarea unui apel FaceTime de grup.

Rezervați la Avitel Hotel

Locuință Funcționarea Iluminare adaptivă vă permite să modificați temperatura luminii flyover dating parcursul zilei. Camerele video și soneriile de intrare pot identifica persoanele pe care le-ați etichetat în aplicația Poze și puteți primi un mesaj de alertă când se detectează mișcare în zonele de activitate configurate de dvs. A se vedea Activarea opțiunii Iluminare adaptivăConfigurarea funcționalității Recunoaștere facială și Organizarea camerelor în zone.

flyover dating

Chei auto Păstrați o cheie auto digitală în aplicația Wallet, pentru a vă putea lăsa acasă cheile fizice. Apropiați iPhone-ul de ușa vehiculului pentru a o debloca.

După ce urcați, plasați iPhone-ul pe un cititor sau pe un încărcător wireless pentru a porni vehiculul. Puteți, de asemenea, să partajați chei cu prietenii și cu membrii familiei și să personalizați comenzile pentru fiecare șofer.

Șterge, activează și gestionează cookie-urile în Chrome

A se vedea Deblocați și porniți vehiculul cu cheile din Wallet. CarPlay Alegeți dintr-un set de fundaluri care arată excelent.

 • Avitel Hotel Manila - Garanția celui mai bun preț | primariamalini.ro
 • De aici, oaspeţii se pot bucura de acces facil la tot ce acest oraş plin de viaţă are de oferit.
 • Torrent dating site
 • Adăugați în lista de dorințe Instalați Traduceți descrierea în română folosind Google Traducere?
 • Viteza de la londra dating 20-30
 • Max, iPhone X R și modelele ulterioare.

Aplicația CarPlay este compatibilă și cu noile tipuri de aplicații: parcare, încărcarea vehiculelor electrice și comandarea rapidă a mâncării. Intimitate O nouă configurare vă permite să partajați cu o aplicație doar localizarea dvs.

 • Сьюзан смотрела на эти кадры, то выходившие из фокуса, то вновь обретавшие четкость.
 • Lapte și site-ul de dating de miere
 •  - Она давно уехала.
 • Dating antroposofie
 •  Верно.

Toate aplicațiile trebuie să vă solicite permisiunea înainte de a vă urmări activitatea în alte aplicații și pe site-uri web deținute de alte companii iOS Consultați Controlul informațiilor despre localizare pe care le partajați pe iPhoneRevizuirea sau modificarea accesului la flyover dating, la microfon și la alte funcționalități hardware și Controlarea permisiunilor de urmărire de către aplicații.

App Store iOS