Sari la conținut

Scurgerea dramatica a 2,6 terabit de date de la firma de avocatura cu sediul in Panama, Mossack Fonseca, a fost contracarata de o explicatie neinformativa despre cum aceasta organizate internationala, cu o lista de client de clasa A, si-a permis sa se lase spionata. Ducklin — care este consternat ca jurnalistii profesionisti sunt dispusi sa gestioneze date furate — a spus ca in locul unui atac la adresa serverului de e-mail este mai probabil ca infractorul sa fi dobandit accesul la un cont de e-mail pentru ca apoi sa exploateze acel acces pentru a obtine privilegii suplimentare. V, modificarea si completarea articolului 14 alin 2 lit. This flag was created with a text editor. Primul pas va consta in stabilirea momentului in care a avut loc scurgerea de date.

Scurgerea dramatica a 2,6 terabit de date de la firma de avocatura cu sediul in Panama, Mossack Fonseca, a fost contracarata de o explicatie neinformativa despre cum aceasta organizate internationala, cu o lista de client de clasa A, si-a permis sa se lase spionata.

dating panama

Foarte putine lucruri se cunosc in acest moment despre maniera in care compania a pierdut 11,5 milioane de documente. Un jurnalist german, care lucreaza pentru ziarul german Sueddeutsche Zeitung, a fost contactat cu un an in urma dating panama o sursa anonima care a insistat sa utilizeze comunicatii criptate pentru fiecare contact.

In comunitatea de securitate cibernetica se dezbate daca scurgerea de date a fost realizata de un angajat nemultumit si nu de un hacker extern, dupa cum SCMagazineUK.

dating panama

Aceasta a fost urmata de asigurari ca securitatea va fi inasprita si consultanti experti au fost angajati sa afle ce s-a intamplat. Paul Ducklin, scrie pe blog-ul Naked Security, ca este dificil de conceput cum cineva ar putea intercepta si extrage 2,6tb de date prin e-mail, mai ales avand in vedere spectrul larg si varietatea informatiilor si tipurile de documente.

dating panama

Ducklin — care este consternat ca jurnalistii profesionisti sunt dispusi sa gestioneze date furate — a spus ca in locul unui dating de viteză columbus la adresa serverului dating panama e-mail este mai probabil ca infractorul sa fi dobandit accesul la un cont de e-mail pentru ca apoi sa exploateze acel acces pentru a obtine privilegii suplimentare.

Adam Boone, de la Certes Networks, este si el de parere ca scurgerea de date ar putea fi opera unui atac extern. Acesta a spus dating panama dovezile disponibile indica teoria ca vectorul de atac a fost un server e-mail compromis.

dating panama

El a mai spus ca firmele de avocatura sunt tinte preferate pentru atacuri deoarece detin date extrem de sensibile pentru client important. Identificarea persoanei vinovate va fi, bineinteles, responsabilitatea principala pentru Mossack Fonseca. Primul pas va consta dating panama stabilirea momentului in care a avut loc scurgerea de date.

dating panama

Dat fiind istoricul firmei de a pastra secrete si reticenta sa de a vorbi public despre atacul informational — probabil nu vom afla rezultatul investigatiei, bineinteles cu exceptia cazului in care vor fi atacati din nou. Un lucru, insa, se poate deja afirma — cazul Panama ilustreaza, fara dating panama de indoiala, vulnerabilitatea datelor din sistemele electronice fara aplicatii moderne de control acces.

dating panama