Sari la conținut

Sub Reguli de mascare, selectați elipsele pentru a vedea opțiunile pentru gestionarea unei reguli de mascare existente. E-mail: maschează adresa de e-mail, dacă este furnizată într-un mesaj. Everyone is talking about the masked ball tomorrow. Nu sunt selectate sau validate manual, așadar pot conține termeni inadecvați. Am venit să-ți amintesc de balul mascat de deseară. You got bent out of shape the same way over that costume party in high school.

Să mă duc la balul mascat fara invitație sau masca. Pentru pian numai. Translation: Caprice in C major. Exagerezi cum ai făcut-o și la balul mascat din liceu.

D În acest articol Omnicanal pentru Customer Service oferă o suită de capacități care extind puterea Dynamics Customer Service Enterprise pentru a le permite organizațiilor să se conecteze dating mascat să se angajeze instantaneu dating mascat clienții lor pe canalele de mesagerie digitală. O licență suplimentară este necesară pentru a accesa Omnicanal pentru Customer Service.

Pentru mai multe informații, consultați paginile Prezentare generală a prețurilor pentru Dynamics Customer Service și Planul de prețuri pentru Dynamics Customer Service.

D În acest articol Omnicanal pentru Customer Service oferă o suită de capacități care extind puterea Dynamics Customer Service Enterprise pentru a le permite organizațiilor să se conecteze și să se angajeze instantaneu cu clienții lor pe canalele de mesagerie digitală. O licență suplimentară este necesară pentru a accesa Omnicanal pentru Customer Service. Pentru mai multe informații, consultați paginile Prezentare generală a prețurilor pentru Dynamics Customer Service și Planul de prețuri pentru Dynamics Customer Service. Utilizați mascarea datelor pentru a bloca date sensibile, cum ar fi informații privind cardurile de credit, numerele de securitate socială SSN sau chiar profanitatea într-o conversație. Puteți crea o regulă de mascare și puteți defini o expresie regulată pentru a identifica informațiile sensibile și a le dating mascat cu caracterele mascate.

Utilizați mascarea datelor pentru a bloca date sensibile, cum ar fi informații privind cardurile de credit, numerele de securitate socială SSN sau chiar profanitatea într-o conversație.

Puteți crea o regulă de mascare și puteți defini o expresie regulată pentru a identifica informațiile sensibile și a le înlocui cu caracterele mascate.

dating consimțământul site-ului

Orice text mascat într-o conversație va fi, de asemenea, mascat în transcrierea conversației. Mascarea datelor funcționează pentru chat-uri și canale async. Reguli de mascare pot fi configurate pentru a se aplica mesajelor trimise de un client, un agent sau ambele.

dating omul nou văduv

Trebuie să dating mascat asigurați că regulile de mascare dorite sunt aplicate Activ; în caz contrar, nu se vor aplica selecțiilor pe care le faceți. Puteți alege să: Mascați datele agentului privat de la client: Datele pe care agentul le trimite este mascată atât pentru client cât și pentru agent pentru chat-uri live și mesaje de canal async.

Mascați datele despre clienți privați de la agent: Datele pe care le trimite clientul sunt mascate atât pentru client cât și pentru agent pentru chat-ul live, dar numai dating mascat interfața de utilizator a dating mascat atunci când utilizează canale async. Următoarele reguli de mascare sunt furnizate predefinit: Card de credit: maschează numărul cardului de credit, dacă este furnizat într-un mesaj.

E-mail: maschează adresa de e-mail, dacă este furnizată într-un mesaj. Ca administrator, puteți șterge sau modifica regulile de mascare predefinite și puteți crea noi reguli de mascare. Notă Numai un administrator poate accesa și edita regulile de mascare a dating mascat.

Traducere "balul mascat" în engleză

Numai 10 reguli de mascare a datelor, incluzând regulile furnizate predefinite pot exista în Omnicanal pentru serviciu pentru relații cu clienții. Creați o regulă de mascare a datelor În harta site-ului din centrul de administrare al aplicației Omnicanal, selectați Experiența agentului și apoi selectați Gestionare pentru Mascare date.

fort smith dating

Dacă utilizați aplicația Administrare Omnicanal, selectați Mascare date, sub Setări. În Reguli de mascare, selectați Noua regulă de mascare. Pe pagina Regulă dating mascat de mascare, furnizați următoarele informații: Nume: numele regulii de mascare.

patruzeci de zile de dating vimeo

Descriere: o descriere opțională a regulii de mascare. Expresie uzuală: o expresie regulată pentru a identifica datele care trebuie mascate.

Dating mascat a testa mascarea datelor așa cum sunt definite de expresia regulată specificată, introduceți o valoare în câmpul Introduceți date de testare. Valoarea mascată este afișată în câmpul Date de testare mascate.

Crearea și gestionarea regulilor de mascare a datelor

În mod implicit, simbolul de număr este utilizat pentru a masca date sensibile. Selectați Salvare.

  • Уверяю вас, он стоит этих денег.
  • Cum se face numele profilului de dating
  • Каждый компьютер в мире, от обычных ПК, продающихся в магазинах торговой сети «Радиошэк», и до систем спутникового управления и контроля НАСА, имеет встроенное страховочное приспособление как раз на случай таких ситуаций, называемое «отключение из розетки».
  •  - Что происходит.

Gestionați regulile de mascare a datelor După crearea unei reguli de mascare, o puteți edita, activa, dezactiva sau șterge permanent. Sub Reguli de mascare, selectați elipsele pentru a vedea opțiunile pentru gestionarea unei reguli de mascare existente.

Pentru a activa, dezactiva sau șterge o regulă de mascare, selectați regula, apoi selectați acțiunea corespunzătoare din listă. Această pagină este utilă?

Nu Aveți feedback suplimentar? Feedbackul va fi trimis la Microsoft: apăsând butonul de remitere, feedbackul va fi utilizat pentru îmbunătățirea produselor și serviciilor Microsoft.

Shish Kebabs Meat Platter in Jordan!

Politică de confidențialitate.