Sari la conținut

Acum două zile, a fost anunțat că Tinder este aplicația de iPhone cu cele mai mari venituri în septembrie , 33 de milioane de dolari. Veți primi un buzz instantaneu! Ea e din Lafayette, Indiana, iar eu din Cleveland, Ohio. Eram foarte pretențioasă și nu credeam că voi cunoaște un tip care să-mi placă pe Tinder. Ce nu știai că poate face telefonul tău Deschizi aplicația de Facebook, intri în secțiunea de dating, este o secțiune nouă în aplicație, de sine stătătoare, apoi începi să-ți faci un profil, profil în baza unor interese și întrebări pe care le ai tu, după care începe să îți afișeze oamenii cu care tu ești compatibil. Cum știe Facebook ce-ți place?

Rival important pentru Tinder

Facebook știe multe despre utilizatorii săi, așa că ar putea să pună toate acele informații la treabă și în folosul utilizatorilor, făcându-le lipeala cu alții ce au interese comune, nu doar în folosul advertiserilor. Context: sunt deja câțiva ani de când majoritatea relațiilor pornesc online. Acum două zile, a fost anunțat că Tinder este aplicația de iPhone cu cele mai mari venituri în septembrie33 de ce dating de dolari.

AD and BC Explained (as well as CE and BCE)

Tinder a avut venituri de 1,2 miliarde de dolari anul trecut, de altfel, iar în acest an probabil că vor fi și mai mari. Prietenii și prietenele mele folosesc de altfel și Bumble și Instagram-stalking pentru asta.

Găsește accesoriul potrivit pentru telefonul tău.

Altfel spus, e o piață mare pentru aplicații de dating, iar Facebook a ajuns chiar târziu în acest domeniu. Facebook Dating a fost anunțat în maia intrat în testate în câteva țări și a fost extins treptat spre altele, iar acum a ajuns și în Europa și România.

ce dating

Aplicația nu-ți va recomanda oameni din cercul tău de prieteni sau nu doar de acolocă ce dating n-ar fi de mare folos, ci va folosi resursele Facebook pentru a-ți sugera oameni necunoscuți ție, dar cu care ai multe în comun.

Cum știe Facebook ce-ți place? Așa că are potențial să meargă bine.

ŞTIRILE ZILEI

Mi-e greu să estimez în ce interval de vârstă va avea succes Facebook Dating. Bănuiala mea este că nu la adolescenți, care sunt mai obișnuiți acum cu Tinder și Instagram decât cu Facebook, ci la oameni mai maturi.

ce dating

Rămâne de văzut. Un element prin care Facebook Dating încearcă să atragă și adolescenții este Secret Ce dating.

  • Facebook Dating este acum disponibil în România - nwradu blog
  • S-a lansat Facebook Dating, serviciul care ajută utilizatorul să își găsească perechea Dată publicare: Autor: Stirileprotv Facebook a lansat, la nivel european, noul său serviciu Facebook Dating, care ajută utilizatorii să își găsească perechea potrivită, prin intermediul lucrurilor pe care le au în comun, precum interese, evenimente și grupuri.
  • Topul aplicatiilor de dating din Romania, anul acesta
  • Facebook Dating, disponibil acum în România. Serviciile sale sunt complet gratuite
  • Lovoo Tinder La momentul actual, Tinder este un etalon în ceea ce privește aplicațiile de dating, cu milioane de utilizatori din întreaga lume.

Mai multe detalii găsiți l a Manafucare a scris deja mai pe larg despre Dating. Ce dating sper ca Dating să fie de succes. Am scris anterior că Facebook a devenit un cancer al societățiio aplicație care oferă în prezent prea puține utilizatorului obișnuit.

Atmosfera plăcută de la începuturile rețelei ce dating dus. Acum, Facebook mai degrabă oferă o voce, o comunitate, tuturor nebunilor, extremiștilor, propagandiștilor independenți și sponsorizați de țări cu interese nefaste. Și problema nu este că le oferă o voce, un loc unde să se adune, ci expune și oameni normali acestor voci.

Aspecte legale

În lipsa unor informații alternative din surse de încredere, oamenii normali ajung să creadă ceea ce ce dating și citesc pe Facebook, fiind deci mai ușor de manipulat de cei cu interese de obicei adverse unei vieți mai ce dating și mai liniștite. Speranța mea este că, prin Dating, Facebook va începe să ofere mai multe înapoi utilizatorilor platformei sale. Să le facă cunoștință cu o persoană interesantă, să le intermedieze calea spre fericire sau sex sau noi experiențe plăcute sau cum vreți să-i spuneți.

ce dating

Ce dating Dating, Facebook și-ar putea repara o parte din greșeli. Cum să activezi Facebook Dating Așa cum scrie pe site-ul oficialactivarea se face ce dating aplicația de telefon.

Facebook Dating, oficial și în Europa. Cum funcționează aplicația Dată publicare: Autor: Stirileprotv Facebook. Facebook Dating foloseşte datele pe care le are despre utilizatorii reţelei sociale pentru a facilita apropierea dintre cei care au interese, hobby-uri sau grupuri comune de prieteni, relatează News.

Intrați în aplicație, apăsați pe cele trei linii ale meniului din dreapta sus primele națiuni ce dating site-ul în ecranul ce apare ar trebui să fie și o nouă secțiune numită Dating, din care vă puteți alcătui profilul personal. Dacă nu o vedeți, faceți update la ultima versiune a aplicației, închideți-o și deschideți-o de câteva ori la mine așa a apărut, că inițial nu era și poate dați un clear cache, că acel meniu are un mecanism de caching în spate.

  1. Facebook Dating, oficial și în Europa. Cum funcționează aplicația - primariamalini.ro
  2. Destinat adulților peste 17 ani
  3. Tinder | Întâlniri, prieteni noi, oameni noi
  4. Autor: Cătălin Niţu

Arată-l și altora:.