Sari la conținut

Tipul 59P Varianta pentru piața de export cu diferite componente tehnice care au fost, de asemenea, utilizate în Tip Tastați 59D Tastați 59D Modelul 59D a fost proiectat în anii pentru a supune tancurile de tip 59 învechite unui program de modernizare și pentru a le menține în funcțiune cu noi actualizări. Tipul 59P Varianta pentru piața de export cu diferite componente tehnice care au fost, de asemenea, utilizate în Tip Oprirea de către Tank Man a mai multor tancuri de tip 59 este un eveniment bine cunoscut în istorie cu acest tip de tanc. Cele mai importante modificări sunt un tun cu diametrul de mm, un raport de transmisie îmbunătățit și o armură întărită sub formă de plăci suplimentare reactive și protecție împotriva minelor pe partea inferioară a vehiculului, dar tancul principal de luptă este deja considerat învechit și este doar o soluție tehnică de urgență ieftină.

Tipul I Varianta cu un tun nou de mm, telemetru laserun sistem de control al focului mai nou.

metal dating online jucători de sex feminin online dating

tipul 59 Tipul 59 II Varianta cu tun nou de mm, optică în infraroșu, telemetru laser, armură reactivă. Tastați 59D Tastați 59D Modelul 59D a fost proiectat în anii pentru a supune tancurile de tip 59 învechite unui program de modernizare și pentru a le menține în funcțiune cu noi actualizări. Varianta cu armură reactivămotor îmbunătățit, viziune nocturnă, protecție NBCnou sistem de control al focului, telemetru laser, tun nou de mm.

În absența tehnologiei interne, modelul de bază al tancului a fost pur și simplu recreat din T sovietic. Producția a început în cu ajutorul sovieticului, iar câțiva ani mai târziu rezervorul putea fi fabricat din componente complet locale. După aproape 30 de ani, producția vehiculului a fost oprită în Este uimitor faptul că, cu un număr nominal de 6. Acest lucru ar putea fi realizat numai printr-un program de actualizare elaborat.

Tipul 59P Varianta pentru piața de export cu diferite componente tehnice care au fost, de asemenea, utilizate în Tip În afară de China, forțele armate din Tanzania și forțele armate din Bangladesh utilizează tipul 59G.

Piața de export Tipul 59 al armatei albaneze În ciuda caducității sale tehnice, modelul 59 s-a dovedit a avea succes pe piața internațională, în principal din cauza avantajelor sale de preț și a faptului că nu era prea scump de întreținut.

dating ajax scrie-mi un profil de dating online

Rezervorul este încă în funcțiune în aceste țări, iar performanța sa a fost, de asemenea, crescută prin programe de modernizare similare. Cu toate acestea, este înlocuit din ce în ce mai mult în aceste țări de vehicule importate mai noi sau de dezvoltări interne Pakistan. Pe lângă acești cumpărători principali, a fost utilizat în principal în țările africaneunde este, de asemenea, o alternativă pentru țările care nu tipul 59 o bază tehnică și financiară pentru o armă modernă blindată cu un preț unitar scăzut.

Înființată în de catre Romano Lucchi, FIAC produce o gamă largă de produse in 4 categorii principale: compresoare cu piston, compresor cu șurub, scule pneumatice, echipamente pentru tratarea aerului comprimat.

Modificări bazate pe tipul 59 Iran Iran - Tz este o versiune modernizată a tancului chinezesc de tip 59 al armatei iraniene. Cele mai importante modificări sunt un tun M68 de mm, o stabilizare îmbunătățită a tunului, un sistem modern de control al focului EFCS-3, sisteme electronice și hidraulice reînnoite și o nouă cutie tipul 59 viteze care permite schimbarea automată sau semi-automată, iar motorului i s-a oferit un model mai puternic înlocuit cu CP.

Coca și turela au fost întărite frontal și lateral cu armuri reactive Al-Zarrar a armatei pakistaneze Pakistan Pakistan - Al-Zarrar este o versiune modernizată a tancului chinezesc de tip 59 al armatei pakistaneze. Oprirea de către Tank Man a mai multor tancuri de tip 59 este un eveniment bine cunoscut în istorie cu acest tip de tanc.

Tipul I Varianta cu un tun nou de mm, telemetru laserun sistem de control al focului mai nou. Tipul 59 II Varianta cu tun nou de mm, optică în infraroșu, telemetru laser, armură reactivă. Tastați 59D Tastați 59D Modelul 59D a fost proiectat în anii pentru a supune tancurile de tip 59 învechite unui program de tipul 59 și pentru a le menține în funcțiune cu noi actualizări.

Советую исчезнуть, пока он тебя не засек. Хейл пожал плечами: - Зато он не имеет ничего против твоего присутствия.

Varianta cu armură reactivămotor îmbunătățit, viziune nocturnă, protecție NBCnou sistem de control al focului, telemetru laser, tun nou de mm.

Tipul 59P Varianta pentru piața de export cu diferite componente tehnice care au fost, de asemenea, utilizate în Tipul 59 În afară de China, forțele armate din Tanzania și forțele armate din Bangladesh utilizează tipul 59G.

cine este patrick dating pe spitalul general ce faci când pasiunea ta se întâlnește cu altcineva

Piața de export Tipul 59 al armatei albaneze În ciuda caducității sale tehnice, modelul 59 s-a dovedit a avea succes pe piața internațională, în principal din cauza avantajelor sale de preț și a faptului că nu era prea scump de întreținut. Rezervorul este încă în funcțiune în aceste tipul 59, iar performanța sa a fost, de asemenea, crescută prin programe de modernizare similare. Cu toate acestea, este înlocuit din ce în ce mai mult în aceste țări de vehicule importate mai noi sau de dezvoltări interne Pakistan.

owl dating dacă întâlnim tumblr

Pe lângă acești cumpărători principali, a fost utilizat în principal în țările africaneunde este, de asemenea, o alternativă pentru țările care nu au o bază tehnică și financiară pentru o armă modernă blindată cu un preț unitar scăzut.

Modificări bazate pe tipul 59 Iran Iran - Tz este o versiune modernizată a tancului chinezesc de tip 59 al armatei iraniene.

lucruri vrăjitoare de spus online dating vorbim sau ne întâlnim

Cele mai importante modificări sunt un tun M68 de mm, o stabilizare îmbunătățită a tunului, un sistem modern de control al focului EFCS-3, sisteme electronice și hidraulice reînnoite și o nouă cutie de viteze care permite schimbarea automată sau semi-automată, iar motorului i s-a oferit un model mai puternic înlocuit cu CP.