Sari la conținut

În funcţie de particularităţile modelului, refiletul interior şi contrarefiletul pot fi obţinuţi prin prelungirea reperelor de bază fig. Partea inferioară a buzunarului trebuie să fie chiar la nivelul pliului, să nu fie scurtă sau lungă, astfel încât să se înfășoare în interior. Există încă multe descoperiri noi care așteaptă să fie găsite.

Dacă linia cusăturii gleznei nu stă lin în partea de jos, marcați locația marginii superioare și reglați a doua și a treia linie de pliere până când este fixată.

Fixați colțurile superioare astfel încât să se alinieze aproape de cusăturile laterale numai prin stratul frontal. Dacă piciorul original a fost conic, împărțiți excesul și ascundeți-l spre cusăturile laterale.

modificarea buzunarului

Dacă este necesar, acesta este un punct bun pentru a vă modificarea buzunarului clienții pentru a se potrivi. Aveți grijă de ace! Rezistați dorinței de a cusuta până la capăt pe părțile laterale ale buzunarului. Rezistați dorinței de a așeza buzunarul perfect plat și ați cusut tot partea din spate a gurii buzunarului.

Vocea experienței.

  • Vezi mai multe articole din categoria social "Această iniţiativă legislativă contravine calendarului agreat cu UE de creştere graduală a accizelor pentru produsele din tutun.
  • Speed ​​dating evenimente surrey
  • buzunar - Wikționar
  • Buzunar - Wikipedia

Consultați înapoi la pasul anterior și faceți-le să se potrivească cu ace. Purtați-vă și bucurați-vă. Nu mai aveți de-a face cu o geantă atunci când vă relaxați în casă cu cârjele doar pentru că doriți o sticlă de sifon.

Modificarea pantalonului amputat de picior pentru Big Pocket

Ține telefonul pe tine. Ascunde telecomanda, mierea nu o va putea găsi niciodată. Încercarea de a transporta la multe obiecte grele la un moment dat poate duce la coborârea pantalonilor. Acordați o atenție deosebită ochilor, urechilor, gurii și bărbia portretului, căutând semne de dublare.

Asigurați-vă că vă modificarea buzunarului și la jantă, urmărind orice anormal. Aveți grijă când verificați fiecare monedă. Există unii oameni fără scrupule care vor încerca să vă păcălească modificând monede americane modificarea buzunarului pentru a le face să pară monede de eroare. De exemplu, cineva poate lua un ferăstrău și poate tăia o monedă și jumătate pentru a face să arate ca o monedă de eroare.

Fumatul dăunează grav sănătăţii, dar şi buzunarului

Pe măsură ce vă familiarizați din ce în ce mai mult cu monedele, veți putea recunoaște monedele modificate față de monedele cu eroare adevărată. Întoarceți modificarea buzunarului, verificând rotația matriței Întoarceți cu grijă și sistematic moneda de sus în jos nu de la o parte la alta.

Dacă moneda a fost cu fața dreaptă în sus înainte de a o întoarce, reversul ar trebui să fie exact și cu partea dreaptă în sus. Moneda Modificarea buzunarului are mare grijă să se asigure că rotația matriței pe monedele americane este corectă, astfel încât monedele care sunt în mod semnificativ în afara rotației sunt monede de eroare moderat valoroase.

Obișnuiește să verifici rotația pe fiecare monedă pe care o manevrezi.

Nu doriți să ratați erorile de rotație de de grade, deoarece acestea sunt cele mai valoroase dintre toate! Examinați Reversul Urmând aceeași secvență pe care ați folosit-o pentru avers, examinați reversul monedei, cu moneda orientată cu susul în jos. Verificați inscripțiile și dispozitivele pentru orice dublare, elemente lipsă sau alte ciudățenii. Acordați o atenție deosebită mărcii de mentă, dacă există.

Proiect de lectie microprocese

Încercați să înclinați moneda sub diferite unghiuri față modificarea buzunarului lumină, ceea ce poate face uneori detaliile mai ușor de văzut. Verificați Edge Ultimul pas în verificarea monedei ar trebui să fie examinarea marginii. Rulați moneda de-a lungul palmei, astfel încât să puteți vedea toată marginea în timp ce urmăriți cusăturile, liniile, marginile șlefuite lipsă și alți factori anormali ai marginii.

Dacă marginea are litere, căutați litere dublate sau lipsă. Anulați tot ce pare ciudat Exersați acești pași până când îi puteți efectua foarte repede. Fiecare monedă pe care o examinați nu trebuie să dureze mai mult de 15 până la 20 de secunde.

Când vă obișnuiți să vedeți detaliile pe diferite tipuri de monede, veți dezvolta un ochi care vă va permite să scanați monedele și mai rapid. Lăsați deoparte orice monedă care credeți că ar putea fi diferită de cea normală, astfel încât să le puteți examina în timp liber în condiții de iluminare bună, cu o mărire puternică.

  • Încercați să coaseți două straturi, chiar și trei straturi și vedeți cum funcționează.
  • Dating chat cameră din marea britanie
  • Modificarea pantalonului amputat de picior pentru Big Pocket | Diy | June
  • Monede de eroare rare, posibile, profitabile în buzunar - Cum Să -

La început, ați putea ajunge să găsiți o mulțime de soiuri nevaloroase, dar veți fi uimiți de cât de mult pot diferi două detalii aparent asemănătoare în detalii! Țesătura ar trebui să dorească în mod natural să se îndoaie la marginea primei pliuri.

Realizarea de microprocese pentru tipuri buzunare. Obiective operationale: la sfarsitul orei elevii vor fi capabili: O1. Sa identifice toate tipurile de buzunare dintr-o multime de buzunare date; O2. Sa realizeze fisa tehnologica de confectionare pentru un buzunar dat, precizand utilajele necesare O3. Didactica si Pedagogica, R.

Dacă doriți, fixați tivul cu știfturi la fiecare câțiva centimetri. Repetați de cealaltă parte a buzunarului. Acum întoarceți-vă la mașina de cusut și asigurați-vă că este filetat cu fir care se potrivește cu țesătura dvs.

Nu coaseți tivul pe celălalt capăt al buzunarului! Vom coase acest lucru în pasul următor.

modificarea buzunarului

Pasul 5: Coaseți buzunarul Folosiți rigla pentru a găsi punctul central pe tivul inferior al buzunarului și plasați un știft acolo. Luați bucata mare de material pliat, care este corpul geantei. Folosiți degetele pentru a apăsa țesătura împreună la colțurile pliate, făcând mici cute.

Geantă ușoară din stofă

Scoateți știfturile și desfășurați țesătura, ar trebui să vedeți în continuare aceste cute care marchează mijlocul țesăturii pe ambele părți. Marcați-le pe fiecare cu un știft sau marcați-le cu cretă sau stilou care dispare. Așezați buzunarul în mijlocul țesăturii, la 4 "în sus de aceste urme pe o parte, astfel: Asigurați-vă că buzunarul rămâne pătrat față de riglă, fixați-l în sus modificarea buzunarului în jos. Dacă doriți să puneți un buzunar pe ambele părți ale geantă, fixați un alt buzunar pe cealaltă parte a liniei centrale.

Cum să găsiți monede de eroare rare în circulație

Lăsați partea superioară a buzunarului fixată în poziție. Pasul 6: Fixează mânerele Dacă chingile dvs. Luați-vă cele 3 metri de chingi de bumbac și pliați-le în jumătate pe sine, asigurându-vă că nu există răsuciri.

Potriviți cele două capete și țineți-le împreună cu câteva știfturi.

Marcați capătul opus al buclei de chingi cu un alt pin. Coaseți capetele chingii împreună la aproximativ 1 "de la margine, blocându-vă cusăturile.

modificarea buzunarului

Așezați din nou țesătura sacului, cu buzunarul orientat în sus. Pentru a le alinia corect, utilizați rigla.

Luați-vă bucla de curea și așezați-o pe partea superioară a țesăturii, aranjate astfel încât cusătura și punctul opus pe care le-ați marcat cu un știft să fie aliniate ambele cu pliul central al pungii, iar chingia se suprapune peste marginile buzunarului. Capetele brute ale chingii ar trebui să fie orientate în jos în țesătură.

modificarea buzunarului

Fixați curelele în jos la fiecare câțiva centimetri, asigurându-vă că sunt așezate foarte drepte. Așezați ultimul știft pe fiecare curea de 2 "în jos de la marginea țesăturii Pasul 7: Coaseți mânerele Pentru a coase chingile negre până la țesătura verde, puteți folosi modificarea buzunarului mic truc dacă nu doriți ca firul să apară de ambele părți.

Înfilați firul superior al mașinii cu fir negru, dar puneți firul verde pe bobină.