Sari la conținut

Data publicării:. Pentru a îndepărta amprentele, șterge aceste suprafețe cu o cârpă moale și fără scame. Șterge cu grijă murdăria, îndepărtând-o de fanta portului și nu lăsa umezeală să pătrundă în fantă.

mating moale aplicație lentă de dating

Urmele de transfer de materiale pot să semene cu o zgârietură, dar se îndepărtează de cele mai multe ori. Curăță imediat dispozitivul iPhone dacă intră în contact cu orice ar putea cauza pete sau alte daune — de exemplu, murdărie sau nisip, cerneală, machiaj, detergent, săpun, acizi sau alimente acide ori loțiuni.

Ofertele pentru produsul

Urmează aceste reguli pentru curățare: Folosește o cârpă moale, ușor umedă, ce nu lasă scame, de exemplu, o lavetă pentru lentile. Dacă mai există material, folosește o lavetă moale fără scame și apă caldă cu săpun. Evită pătrunderea umezelii în fante. Nu folosi produse de curățare sau aer comprimat.

Dispozitivul iPhone are un înveliș oleofob care respinge uleiurile anti-amprente. Produsele de curățare și materialele abrazive vor deteriora învelișul și pot zgâria dispozitivul iPhone.

Urmează aceste reguli: Folosește o cârpă moale, ușor umedă, ce nu lasă scame, de exemplu, o lavetă pentru lentile. Pe iPhone 8 și modelele ulterioare, învelișul se află atât pe partea din față, cât și pe partea din spate. mating moale

mating moale dating site în arizona

Acest înveliș se va reduce cu timpul din cauza uzurii inerente. Produsele de curățare și materialele abrazive vor deteriora mai mult învelișul și pot zgâria dispozitivul iPhone.

Huawei Mate 10 Lite - Huawei seria Mate - Huawei - Huse si F

Dispozitive iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone SE prima generațieiPhone 5s Curăță imediat dispozitivul iPhone, dacă intră în contact cu contaminanți precum cerneală, vopsele, machiaj, murdărie, alimente, grăsimi și loțiuni. Pentru a curăța dispozitivul iPhone, deconectează toate cablurile și închide-l.

Awkward! Three male lions take turns mating with lioness

Folosește o cârpă moale și fără scame, ușor umezită. Nu folosi substanțe de curățat geamuri, substanțe de curățat pentru uz casnic, aer comprimat, spray-uri cu aerosol, solvenți, amoniac sau substanțe abrazive pentru a curăța dispozitivul iPhone.

Produse similare

Suprafețele frontale din sticlă prezintă un înveliș oleofob. Mating moale a îndepărta amprentele, șterge aceste suprafețe cu o cârpă moale și fără scame. Capacitatea acestui înveliș de a respinge substanțele grase se va reduce cu timpul din cauza uzurii inerente, iar frecarea ecranului cu un material abraziv va reduce și mai mult efectul acesta și poate cauza zgârierea sticlei.

Pentru a șterge butonul principal pentru ca senzorul Touch ID să funcționeze optimșterge-l cu o cârpă moale și fără scame.

Inel de Magnetizare TPU Caz Telefon Moale pentru Huawei Mate 10

Acestea iti protejeaza telefonul de lovituri sau zgarieturi, totodata avand si un design placut. Husele se poat curata cu usurinta sub un jet de apa sau cu o laveta din material.

mating moale ultra dating dating

Folia este foarte subtire, avand numai 0. Din punct de vedere al functionalitatii, ecranul tactil se comporta ca si cum folia nu ar exista.

mating moale dating duck decoys

Folia se ataseaza de ecranul telefonului cu ajutorul adezivului dispus pe marginile acesteia, acoperind cu brio zona rotunjita a telefonului. Brelocul este un accesoriu care imbina utilul cu eleganta, acesta este excelent pentru a fi utilizat alaturi de cheile de la casa sau de la masina.