Sari la conținut

Dar nu iti face griji. Unii minioni au sunt simpli, altii au anumite efecte: Battlecry: Efectul se declanseaza atunci cand minionul este jucat din mana. Începeți prin a verifica dacă căștile sau difuzoarele externe sunt conectate corect la computer. Remediați problemele de sunet din Hearthstone cu Windows 10 Există multe soluții pentru problema menționată.

Chiar și după aproximativ 6 ani de la lansare, și-a consolidat locul printre inimile multor iubitori de jocuri de cărți online.

Hearthstone la bloc

Din păcate, mulți utilizatori se confruntă acum cu probleme de sunet în acest joc. Utilizatorii care joacă Hearthstone pe computerul sau laptopul lor Windows 10 nu pot auzi sunetul sau muzica jocului. Nu este doar cazul audio redus sau hearthstone casual, sunetul este pur și simplu inexistent.

Dar nu iti face griji. În acest tutorial, vă vom împărtăși instrucțiunile pentru a remedia această problemă fără sunet în Hearthstone care rulează pe PC-ul Windows 10 sau laptop. Deci, fără alte întrebări, să aruncăm o privire asupra soluțiilor.

Hearthstone

Remediați problemele de sunet din Hearthstone cu Windows 10 Există multe soluții pentru problema menționată. Dacă una dintre soluții nu o poate remedia, încercați următoarea.

datingul de colonie

Vom începe cu cele mai elementare. Și cu soluțiile menționate mai jos, cu siguranță ar trebui să puteți face sunetul să funcționeze în jocul dvs. Verificați setările de sunet ale sistemului Uneori, cea mai complicată problemă necesită o soluție simplă.

Acesta ar putea fi cazul și aici. Începeți prin a verifica dacă căștile sau difuzoarele externe sunt conectate corect la computer.

Cum se remediază o problemă de sunet lipsă în Hearthstone cu Windows 10

Dacă conexiunea este ok, deschide jocul în modul ferestre sau minimizează-l după lansare. Apoi faceți clic dreapta pe Sunet din bara de activități în extrema dreaptă și selectați Deschideți mixerul de volum opțiune.

Acum veți vedea opțiunea de sunet a aplicației Hearthstone. Asigurați-vă că este setat la un nivel rezonabil de ridicat.

 - Последний файл из намеченных на вчера был загружен в одиннадцать сорок. - И .

Aceasta ar trebui să remedieze problema hearthstone casual lipsă în Hearthstone care rulează pe Windows Dacă nu, încercați celelalte remedieri menționate mai jos. Verificați sunetul în joc Intenționat sau nu, poate sunetul jocului ar fi putut fi redus. Pentru a verifica de două ori același lucru, porniți jocul și faceți clic pe Joc meniul din colțul din dreapta jos.

lucruri de spus când se întâlnește cu o fată

Mergi la Alegeri și asigurați-vă Profesor Da Volumul muzicii acestea sunt setate la nivelul dvs. Resetați setările din joc O altă soluție destul de utilă pe care ați putea să o încercați să remediați problema sunetului lipsă în Hearthstone. Poate că unele setări ale jocului ar putea fi modificate sau fișierele ar putea fi corupte, astfel încât cea mai bună opțiune în acest caz este să hearthstone casual setările jocului.

  1. Cum să hack un profil de dating
  2. Стратмор покачал головой: - Это внешний файл.
  3. Ff (partea 2)
  4. Он не мог понять, куда она подевалась.
  5. Dating siguranță siguranță

Așa s-ar putea face: Merge Battle. Accesați meniul din colțul din stânga sus și selectați Setări În acest sens, selectați Setările jocului și faceți clic pe Resetați opțiunea în joc.

caleb și hannah datând din viața reală

Clic Terminat și reporniți jocul. Problema fără sunet din Hearthstone ar fi trebuit acum să fie remediată.

Acest joc de cărți digital gratuit își ia aluzia din seria Warcraft, încorporând aceleași personaje și elemente. Puteți juca cu un pachet de 30 de cărți împreună cu un erou care vine cu puteri speciale.

Dacă nu, atunci iată celelalte soluții pe care le-ați putea încerca. Reparați prin clientul Battle.

Ei au un anumit Attack si un anumit Health.

Cand Health-ul unui minion ajunge la 0acesta moare. Unii minioni au sunt simpli, altii au anumite efecte: Battlecry: Efectul se declanseaza atunci cand minionul este jucat din mana.

Charge: Minionul poate ataca imediat cum este jucat.

Choose One: Asemanator battlecry-ului, doar ca aveti de ales unul dintre cele 2 efecte ale minionului. Combo: Asemanator battlecry-ului, doar ca acest efect se declanseaza doar daca o alta carte a fost jucata in tura respectiva. Deathrattle: Efectul se declanseaza atunci cand minionul moare.

Posts navigation

Divine Shield: Minionul cu acest efect neglijeaza primul damage, apoi Shield-ul dispare. Daca viata minionului este readusa la maxim, efectul dispare. Immune: Unitatea cu acest efect nu poate primi damage.

okcuid dating rasism

Overload x : Daca un minion cu acest efect va fi jucat, urmatoarea tura veti avea cu x mana mai putin. Silence: Distruge toate efectele unui minion ales.

Spell Damage x : Creste damage-ul spell-urilor cu x. Taunt: Inamicii sunt nevoiti sa atace minionii cu acest efect.

ia întâlniri acum

Windfury: Minionul cu acest efect poate ataca de 2 ori in fiecare tura. Mega-Windfury: Minionul cu acest efet poate ataca de 4 ori in fiecare tura.