Sari la conținut

Vanaţi impreună sau muriţi singuri — Alege un vanător care se potriveşte stilului tău de joc. Personalizare personaj - Creste nivelul personajului pentru a debloca upgrade-uri, skin-uri si perk-uri noi specifice clasei tale preferate: vanator sau monstru. Fie că alegi clasa Trapper, Support, Assault sau Medic, fiecare are un rol vital iar lucrul in echipă este cheia supravieţuirii confruntării cu monstrul.

evolve pc

Vei fi victima fenomenelor naturale sau le vei folosiîmpotriva prăzii? Personalizare personaj — Creşte nivelul personajului pentru a debloca upgrade-uri, skin-uri şi perk-uri noi specifice clasei tale preferate: vânător sau monstru.

Fă-ţi simţită prezenta în clasamente şi transformăte în prădătorul suprem.

evolve pc

Fie ca alegi clasa Trapper, Support, Assault sau Medic, fiecare are un rol vital iar lucrul in echipa este cheia supravietuirii confruntarii cu monstrul. Bestie pradatoare - Din postura de monstru - pradatorul singuratic - confruntarea dintre tine si oameni va fi suprema.

evolve pc

Vânzatorul este direct evolve pc pentru produsul afișat în această pagină. Creatorii seriei Left 4 Dead, Turtle Rock Studios, iti ofera Evolve, noua generatie a shooterelor multiplayer, in care patru vanatori se infrunta un singur monstru, controlat de un alt jucator. Fie că alegi clasa Trapper, Support, Assault sau Medic, fiecare are un rol vital iar lucrul in echipă este cheia supravieţuirii confruntării cu monstrul.

evolve pc

Bestie prădătoare — Din postura de monstru — prădătorul singuratic — confruntarea dintre tine şi oameni va fi supremă. Personalizare personaj Creste nivelul personajului pentru a debloca upgrade uri skin uri si perk uri noi specifice clasei tale preferate: vanator sau monstru. Planeta salbatica Atat flora cat si fauna sunt potrivnice pe planeta Shear. Foloseste abilita ile speciale si evolve pc animalice pentru a crea haos pentru a i ucide pe oameni si pentru a demonstra ca esti specia dominanta.

evolve pc