Sari la conținut

Acel om ar trebui să fie cinstit cu toate berile, toate femeile şi toţi laurii pentru munca finuţă pe care a realizat-o. Ei iată, suntem în , iar Randy Pitchford revine în forţă cu un Gearbox Software mai mare, mai puternic şi determinat să scoată jocuri mai bune ca shaorma de la Genin.

Ei iată, suntem îniar Randy Pitchford revine în forţă cu un Gearbox Software mai mare, mai puternic şi determinat să scoată jocuri mai bune ca shaorma de la Genin. Mai ales cu un titlu ca Borderlands 2. Pentru cei care au experienţă cu primul Borderlands, povestea se prezenta borderlands 2 o formă destul de…. Cele patru clase anume Siren, Hunter, Soldier şi Brick pornesc într-o aventură de zile mari prin pustiul gri şi maroniu al planetei gunoi a.

Cu toate acestea, adevăratul sfârşit al jocului ne lasă cu gura căscată…. Cei patru Vault Hunters reuşesc să deschidă legendarul cavou…. Ei bine, Borderlands 2 continuă povestea într-un mod exploziv unde toate lacunele şi tot scrisul penibil din primul joc este absolvit de toate păcatele.

borderlands 2

Totul începe de la Handsome Jack, antagonistul care ţine musai să ne sâcâie pe tot parcursul jocului, este mogulul mega corporaţiei numite Hyperion, cărui scop este iniţierea unei cruciade sângeroase menită să radă orice formă de rezistenţă de pe întreaga planetă.

Nu voi da spoilere, căci de la un anumit punct al jocului, aflăm că acest megaloman şiret îşi ascunde bine adevăratele motive.

De aici, cei patru Borderlands 2 Hunters din Borderlands 1 vor organiza o rezistenţă locală, iar tu, unul din cei patru noi Vault Hunters borderlands 2 Commando, Siren, Assassin sau cifră, după preferinţe şi Gunzerker, vei fi lancea rezistenţei ce va pătrunde inima corporaţiei rele puse pe dominare completă. Vă zic eu o chestie şi aici cred că Gearbox au reuşit să se lege de ceva interesant. Handsome Jack este un antagonist atât de snob, atât de încrezut, atât de enervant, dar în acelaşi timp este un personaj cu şarm, ce foloseşte sarcasmul foarte bine spre avantajul său.

Mie, personal, mi s-a părut că acest personaj poate fi un antagonist foarte bun pentru serii viitoare, însă dacă va muri în Borderlands 2 sau dacă va trăi, voi să aflaţi. Eu încă nu am reuşit să aflu. În orice caz, avem oare de a face cu un Best Video Game Villain of ?

Eu cred că da. Că tot vorbim de referinţe amuzante şi sarcasm, v-am spus cumva că Borderlands 2 îţi bagă pe gât toate astea? Pe bune!

Alte oferte pentru produsul

Nu vă mint! Jocul e plin de referinţe ale culturii pop ca Batman, Albă ca Zăpada şi cei Şapte Pitici, referinţe la seria Alien al cărei fan numero uno este însăşi Randy Pitchford şi multe altele. Sigur, glume drăguţe, dar de multe ori simţi că unele au fost forţate şi am impresia că anumite lucruri au fost puse acolo ca să mai ocupe din timpul jucătorului, însă umorul trebuie folosit inteligent în situaţia potrivtă, iar Borderlands 2 are momentele sale unde mai dă asemenea rateuri comice mai ceva ca Adam Sandler.

Aşa că pentru cei interesaţi de universul Borderlands, vă asigur, povestea este de 3 ori mai bună şi aici se vede clar că Borderlands 2 borderlands 2 fost construit cu ajutorul unei liste ce lustruieşte nu numai povestea, ci toate aspectele jocului.

Să trecem însă la ce ne interesează mai mult de la un joc ca Borderlands 2 şi anume gameplay-ul. Catralioane de arme După cum se ştie, seria Borderlands borderlands 2 pornit de la o simplă premiză de gameplay şi anume, arme cu statistici şi look complet aleatoriu, acesta fiind factorul numero uno borderlands 2 care jocul este atât de fun.

Ei iată, Borderlands 2 îşi măreşte gama de arme plus statisticile ataşate cu un număr impresionant. Fiecare armă va aparţine unei firme la fel ca în primul, însă de data asta, fiecare firmă va veni cu anumite lucruri specifice pentru armele ce o reprezintă. De exemplu, toate armele de foc de la producătorul TEDIORE acţionează un mecanism borderlands 2 de încărcare unde borderlands 2 nu va fi încărcată normal, ci aruncată în inamic pe post de grenadă borderlands 2 o altă copie ale acesteia va apărea în mâinile tale.

De asemenea, armele producătorului JAKOBS sunt arme de precizie cu damage foarte mare, însă statistici speciale ca muniţie incendiară, muniţie cu acid coroziv sau orice altă bălărie elementală nu va fi prezentă în arsenalul JAKOBS.

Cât despre varietatea dons de dating, ce pot spune…. În plus, armele se pot găsi în varietate mai mare, iar drop rate-ul armelor mai puternice a fost scăzut pentru a nu îţi oferi totul mură în gură. Sincer să fiu, noile clase sunt o oareşcare simulare a claselor din primul joc, cu abilităţi semnătură diferite şi nişte alegeri prin borderlands 2 tree-uri puţin mai schimbate….

De exemplu, Soldier-ul Roland din Borderlands 1 cu a sa turetă Scorpio este borderlands 2 de către Commando-ul Axton care vine cu o turetă Sabre.

Nu-i mare lucru, nu? Ei bine, de data asta skill tree-ul din Borderlands 2 îi va permite lui Axton să îşi asume mai multe borderlands 2 decât cel de turret whore. De Sirena Maya nu mai spun nimic, căci este surioara mai mică a Sirenei Lilith borderlands 2 primul Borderlands la figurat doar.

Singurele chestii care le diferenţiază sunt faptul că Lilith genera o explozie în jurul ei în timp ce se făcea invizibilă, iar surioara ei Maya va prinde anumiţi inamici într-o levitare, însă fără să se facă invizibilă.

Gunzerker-ul Salvador se diferenţiază de Berserker-ul Brick prin simplul fapt că abilitatea semnătură a sa diferă cu mult faţă de cea a lui Brick. Cum anume? Păi în timp ce Brick intra într-un Rage mode în care putea să îşi folosească doar pumnii ca arme, Salvador intră într-un mod numit Gunzerking unde poate borderlands 2 borderlands 2 arme de un anumit tip şi poate trage cu ele în acelaşi timp. Ceea ce e hedging pariuri datând, foarte, foarte fun.

De ce sa te abonezi?

În sfârşit, Hunter-ul Mordecai din primul Borderlands este bunicul noului asasin sau cifră, după cum vă place cu fetiş pentru haiku-uri, Zer0. Însă spre deosebire de Mordecai a cărei abilităţi principale era chemarea unei păsări sălbatice destul de puternice pentru a face ravagii prin inamici mai ales borderlands 2 toate punctele erau turnate în a împuternici acea pasăreZer0 se face borderlands 2 şi îşi creează o iluzie în locul ţintit care atrage atenţia inamicilor.

În plus, Zer0 deţine un skill tree unic care se bazează doar pe atacurile de tip melee în care acesta taie borderlands 2 spintecă cu a sa katana. Am mers pe skill tree-ul de Sniper, căci momentan loot-ul nu prea e unul bun, iar scuturile şi modurile de viaţă nu îmi oferă îndestul încât borderlands 2 merg pe calea înjunghiatului pe la spate.

borderlands 2

Din câte observăm, gagica vine cu trei specializări ce sunt axate pe un anumit nivel de cunoştinţe ale jucătorului. Primul Skill Tree se numeşte Best Friends Forever şi include multe pasive şi talente care sunt menite să ajute jucătorii mai novice cu efecte gen recul care automat lovesc ţinte, regenerare rapidă ş. Foarte fun şi cumva emulează abilitatea lui Mordecai cu a sa pasăre foarte puternică, însă hei, cine suntem noi să zicem nu unui personaj nou?

Combinaţi toate aceste clase şi vă garantez că o să jucaţi cu patos în componenta borderlands 2 co-op, care a rămas la fel de bună ca înainte, minus serviciul online Gamespy care făcea viaţa amară celor care îşi căutau grupuri online.

borderlands 2

Acum că varianta de PC rulează exclusiv pe platforma Steam, matchmaking-ul este ceva mai răsărit şi nu suferă de conexiuni pierdute în momente cheie, datorită serviciului Steamworks. Defapt, nu vă recomand deloc să jucaţi Borderlands 2 singuri….

Borderlands 2 - Joc PS3

Toată magia jocului este concentrată pe componenta borderlands 2 care îmbunătăţeşte nu numai loot-ul şi inamicii, dar vă va îmbunătăţi şi pe voi, cei care lucrează în echipă. Fraieri cei care joacă solo, pentru că vă spune tata Paul că Gearbox a uitat să menţioneze acest fapt.

Три строки по пять, семь и снова пять слогов. Во всех храмах Киото… - Довольно! - сказал Джабба.  - Если ключ - простое число, то что с. Варианты бесконечны.

Serios, co-op sau mai bine vă opriţi de borderlands 2 acum să jucaţi solo şi să vă convingeţi încă 3 amici să vi se alăture. Ca să nu uit, inamicii se scalează în funcţie de nivel aşa că borderlands 2 liniştiţi cei amatori de o provocare, căci cu siguranţă vă veţi găsi în călătorii spre zonele vechi unde monştrii vor fi la fel de puternici ca şi la primul nivel.

borderlands 2

Că tot zic de nivele, sunt 50 la număr în care veţi primi 45 de skill points de alocat pentru fiecare clasă. Şi cum Borderlands 2 este la extrem, noul sistem de BadAss Ranks vă permite să vă duceţi toate caracterele la……. Cum adică infinite? Exact ce am spus, infinite. Fiecare level up pentru rangul de BadAss vă va oferi un punct care poate fi investit în a îmbuntăţi o statistică anume. Un borderlands 2 exemplu ar fi, un punct de BadAss rank vă va oferi posibilitatea să vă creşteţi Critical Hit Damage cu 0.

Ei iată, suntem îniar Randy Pitchford revine în borderlands 2 cu un Gearbox Software mai mare, mai puternic şi determinat să scoată jocuri mai bune ca shaorma de la Genin. Mai ales cu un titlu ca Borderlands 2. Pentru cei care au experienţă cu primul Borderlands, povestea se prezenta sub o formă destul de…. Cele patru clase anume Siren, Hunter, Soldier şi Brick pornesc într-o aventură de zile mari prin pustiul gri şi maroniu al planetei gunoi a. Cu toate acestea, adevăratul sfârşit al jocului ne lasă cu gura căscată….

Menţiune specială modului de PVP care momentan, se poate realiza sub forma duelurilor clasice. Arena rămânând a fi lansată într-un DLC mai încolo. Că tot am zis de DLC, momentan, Borderlands 2 are pe ţeavă 5 DLC-uri george gogglebox dating pot fi obţinute în viitor, fie individual, fie sunt oferite celor care au făcut pre-comandă sau care şi-au luat pachetul Season Pass care costa Prevăd încărcare cu lolite, dar hei, măcar e prima clasă borderlands 2.

Nu ştiu dacă Season Pass este un pachet avantajos pentru cei cu buzunarele mai strâmte, însă dacă DLC-urile viitoare vor trece prin focul purificator al reducerilor de sezon Steam, atunci na, cost modic, distracţie…. În rest, gameplay-ul se menţine la fel. Mai ales sistemul de questuri, care cumva reuşeşte să te dispere la fel de mult ca cel din primul Borderlands. De ce? Păi e simplu. Ca să ajute jucătorii ce joacă singuri, nivelul şi răsplata questurilor scad dramatic dacă cumva îndrăzneşti să pui piciorul într-o partidă cooperativă.

De puţine ori am stat să îmi întreb co-echipierii dacă stăm să borderlands 2 facem questurile opţionale care deja erau inutile, datorită leveling-ului rapid de care ai parte în coop.

Nu cred că asta a fost intenţia celor de la Gearbox, însă momentan, questing-ul şi explorarea sunt cam de prisos pentru partidele de co-op, dar sunt aproape necesare pentru cei care joacă solo. Haos complet. Alte elemente precum tonomatele de echipament şi cuferele cu surprize rămân împrăştiate prin lume, majoritatea mediului înconjurător fiind similar cu cel din primul Borderlands cu excepţia faptului că Borderlands 2 mai schimbă peisajul cu noi locaţii.

Păi îmi veţi spune, datând o femeie plictisitoare Paul, păcănele bagă Bujor a.

Numai că Borderlands 2 introduce faimoasele slot machines a. Pentru că Borderlands 2 nu are un sistem economic pus la punct, banii obţinuţi fiind folositori doar pentru anumite chestii ca respawn-urile de după moarte şi procurarea de muniţie. Aşa borderlands 2 ce borderlands 2 faci când ai atâţia bani încât dai pe afară? Păcănele meet Credits.

Pachete care includ acest joc

Credits, meet Păcănele. Am ajuns să bag sume mamut de peste borderlands 2 credite în slot machines şi până acum nu am avut nici o armă legendară, dar voi ajunge eu în acel moment…. Vă spun, distracţie garantată şi dovada clară vi-o ofer în clipul de mai jos. Pe lângă activităţile ce implică păcăneaua, v-aş avertiza să nu folosiţi Golden Key-ul pe care îl primiţi dacă v-aţi făcut pre-comandă borderlands 2 dacă sunteţi abonaţi la serviciul Gearbox Shift.

Mici schimbări, mici reparări pe aici pe acolo, lustruire la ext…. Îi borderlands 2 completă dreptate domnului, fiindcă simplul fapt că Borderlands 2 nu se bazează pe mecanici borderlands 2 de shooter, ci mai degrabă pe sistem scos din d20 cu statistici aletorii pentru a determina puterea unei arme, te scoate la un moment dat din imersiune şi îţi dă o palmă peste faţă, amintindu-ţi că nu ai de a face cu un Call of Duty.

Dacă acest lucru este bun sau rău, nu pot să îmi dau seama de pe acum, dar Borderlands 2 nu poate fi comparat cu shooterele în genul Bioshock sau Deus Ex, căci se vrea a fi cu totul altă mămăligă.

2K Games Borderlands 2 (PC) Jocuri PC

Ce mi-a fost 3 ani să aştept Borderlands 2, dar aşteptări am avut la aproape 7 ani de development real de la Diablo III. Chit că aceste două jocuri au doar loot-ul random în comun, dar măcar mai poţi mulge puţină distracţie din Borderlands 2. Părerea mea…. Texturi sterse HD O să vină o vreme când nepoţii sau copii noştrii se vor certa între ei ca nişte hipsteri spunând, băi eu sunt singurul om borderlands 2 se joacă jocuri cu grafică cell shaded, căci Borderlands 2 încă ţine cu disperare să îţi vâre în ochi acel stil artistic poligonal şi după umila mea părere, enervant.

Da, mă disperă Cell Shading-ul când este folosit prost, iar Borderlands borderlands 2 este kitsch la ex…. Băi, nu înţeleg cum să poţi să stai mai mult de 3 ore în faţa monitorului fără să îţi vină să îţi scoţi retina cu un bisturiu de la câte poligoane, contururi îngroşate şi efecte prost animate ţi se oferă pe kilometru pătrat.

Mai ales că cei pasionaţi de grafică, vor şti că seria Borderlands se foloseşte de mirificul engine Unreal 3 ce include legendara textură spălată de 5 secunde după o încărcare copioasă…. Revenind, la extrem, căci WASD. Se vede că pipeline-ul randărilor este ceva mai ok, texturile sunt mai clare, volumul de particule este mai bogat, inamici mai mulţi pe ecran ş.

Borderlands 2, păcănele la extrem

La extrem. Păi nu?

Borderlands 2 pentru Borderlands 2 3 Borderlands 2 este un joc de tip actiune first person shooter, care va beneficia de un nou scenariu, de noi personaje, noi inamici, noi arme si noi skill-uri. De asemenea, gamerii vor descoperi o serie de noi mistere, actiunea urmand sa aiba loc in zonele neexploatate ale planetei Pandora. Rezultatul a fost Borderlands, denumit de producatori ca un joc role-playing shooter. Nemultumiti de varianta finala, Gearbox a anuntat ca Borderlands 2 va avea personaje mult mai bine conturate si o poveste mai bine construita.

Vă recomand să încercaţi să rulaţi jocul chiar şi sub un Dual Core cu condiţia să aveţi minim 4GB de RAM, căci volumul de inamici, mai ales când jucaţi în co-op, mai ales efectele şi animaţiile vă vor rupe configuraţia în viteză dating sacramento california. Păi tocmai am zis că jocul vă rupe în două configuraţia!