Sari la conținut

Citește mai mult Aplicație Bună Garantată Această aplicație a trecut testul de securitate pentru viruși, malware și alte atacuri rău intenționate și nu conține amenințări. Windows 8 este un pic mai dificilă, cu excepția cazului în care aveți un controler cu fir. Și simțiți viteza cu amestecul nostru inimă de muzică uimitoare licențiat pentru Asphalt 8 pentru a vă conduce nevoia de curse arcade rapide. Ce părere aveți despre Asphalt 8: Airborne? Aveți o nevoie nesatisfăcătoare de viteză revoluționară?

asfalt 8 ff dating app

There are more than challenges that test asfalt 8 car mastery, as well as 5 different game modes, more than career events and many other contents for single-player mode. If you wish to play with friends, select the multiplayer mode and experience the game with your friends up to 12 players by seeing who's the best racer and by daring them to ghost races.

Build your car and choose from over decals to design a car that suit you best. Presupun că, ca de obicei, veți avea nevoie de cele mai moderne dispozitive Apple pentru a vă putea bucura de cel mai înalt nivel de calitate grafică.

Concluzie Având în vedere că jocurile gratuite pentru jocuri devin din ce în ce mai frecvente în aceste zile, Gameloft a intrat în ring, făcând cea mai nouă ediție de Asphalt complet gratuită și este încă un joc minunat.

În rest, sunt puține știri de evidențiat. Mai multe mașini, mai multe evenimente, piese noi și un mod multiplayer cu diferite tipuri de asfalt 8 pentru a face din Asphalt 8: Airborne un joc interminabil cu care să petreci ore și ore de distracție, în plus, Gameloft lansează de obicei multe actualizări cu conținut nou, astfel încât este o achiziție foarte recomandată.

Experimentați distracția completă pe asfalt cu mai mult de 9 sezoane și peste de evenimente în modul Carieră, cu o mulțime de provocări chiar și pentru cei mai experimentați piloți de mașini și motociclete!

asfalt 8 viteza datând în kc

Consultați modurile Infected și Gate Drift pentru o nouă întoarcere la curse. Câștigă premii de top în Cupele cu durată limitată, inclusiv accesul timpuriu la unele dintre cele mai noi mașini din joc!

asfalt 8 mcgill online dating

Și simțiți viteza cu amestecul nostru inimă de muzică uimitoare licențiat pentru Asphalt 8 pentru a vă conduce nevoia de curse arcade rapide. Concurează-ți tot ce ai mai bun împotriva altor jucători pentru a obține puncte și a debloca premii în stagiuni de curse cu durată limitată.

Asphalt 8 Airborne Wallpapers and New Tab

În timp ce dispozitivul dvs. Windows 8 se va juca frumos cu Xboxobținerea controlerului dvs. Xbox să funcționeze cu mașina dvs.

asfalt 8 white boy dating site

Windows 8 este un pic mai dificilă, cu excepția cazului în care aveți un controler cu fir. Dacă aveți norocul să dețineți un Xbox One, va trebui să așteptați. Microsoft a spus că suportul pentru controlerul Xbox One pentru Windows ar trebui să vină cândva în Există asistență terță parte care tocmai a fost lansată, dar dacă doriți asistență oficială, va trebui să așteptați.

asfalt 8 tony și blakely dating

Multiplayer Multiplayerul lasă de dorit. Nu există integrare Xbox Live, dar vă puteți conecta cu prietenii dvs.

Ce este nou în versiunea 4. Descriere Asphalt 8: Airborne Asphalt 8: Airborne is a game for speed lovers and for those who love car races and adrenaline.

Dacă sunteți lângă cineva, puteți juca și prin WiFi local. Jocul în modul multiplayer obișnuit care te potrivește cu străini nu a funcționat pentru mine; nu a reușit niciodată să găsească destui oameni pentru a completa un joc.

E-mail De asfalt 8: Airborne Este deja disponibil pentru iPhone sau iPad de ieri și după testarea acestuia, putem spune că Gameloft a făcut-o din nou.

Vă oferă opțiuni privind votul pentru un tip de joc și o locație, dar asta nu contează cu adevărat dacă nu găsiți pe cineva cu care să concurați. Valoare Cui nu îi plac jocurile gratuite?

asfalt 8 simgirls dating trucuri

Există câteva jocuri fantastice gratuite disponibile pentru Windows 8, dar Asphalt 8 ia tortul ca singurul joc de curse de înaltă calitate, gratuit.