Sari la conținut

Thank you! Daca ati acumulat puncte de fidelitate acestea vor aparea automat in cosul dvs. I appreciate everyone's feedback. Afișați mai mult. Conditii generale: punctele de fidelitate se cumuleaza cu alte promotii sau reduceri; punctele de fidelitate nu sunt transmisibile; se acorda puncte si pentru comenzile in care s-au folosit puncte de fidelitate; valoarea punctelor si a comenzilor include TVA; punctele se pot folosi pentru a achita taxe de livrare; daca in decurs de 30 de zile comanda pentru care s-a primit un numar de puncte se returneaza, punctele primite pentru acea comanda vor fi anulate in cont.

Punctele se acorda oricarui utilizator care are un cont activ pe libris. Pentru fiecare comanda plasata pe site-ul nostru veti primi puncte de fidelitate in functie de valoarea comenzii, active in 4 zile de la livrarea comenzii.

up pentru datele de conectare a site-ului bun paragraful de deschidere pentru dating online

De exemplu, pentru fiecare de lei cheltuiti veti primi puncte de fidelitate a caror valoare este de 1 leu. Puteti vizualiza in orice moment numarul de puncte acumulate in sectiunea contul meu.

offline dating app sfaturi pentru a fi sigur online dating

Cu punctele acumulate puteti achita integral sau partial o comanda pe libris. If you are experiencing any issues, such as a crash, please click the "Email Developer" link below to let me know what you are seeing, as well as anything you can about your device - for example "I'm using a Samsung Galaxy S III phone running Android 4.

regret datând un criminal hwan hee dating

I appreciate everyone's feedback. Thank you! Citește toate coloanele sfaturi preferate într-o singură aplicație.

nici o aplicație de date înscrieți-vă cum se scrie un profil bun de dating masculin

Consiliere Owl adună cele mai recente articole din mai multe din coloana de consiliere cele mai populare fluxuri RSS, sortate după dată pe o singură pagină convenabilă.

Satisface nevoia de dragoste, relatie, eticheta, locul de muncă, și, datând de consiliere, toate într-un singur loc!

viteza datând lyon 25-35 lucruri de a nu pune pe un profil de dating