Sari la conținut

Dacă vă aflați că aveți o perioadă bună și un pic parcați la sfârșitul călătoriei, luați o bere la pub-ul Mountain State Brewing chiar pe traseu. Spațiul verde face parte din Departamentul de Biologie și are trei mile 4, 8 kilometri de trasee de mers deschise publicului din zori până în amurg. Spre deosebire de multe universități, West Virginia University depășește rezultatele ACT; vor fi luate în considerare cele mai mari punctaje ale dvs. Mă simt incredibil de recunoscător pentru toate persoanele uimitoare și incredibile de-a lungul timpului meu din școala de grad, care m-au susținut și m-au inspirat să muncesc din greu și să înaintez.

dating wvu

Spre deosebire de multe universități, West Virginia University depășește rezultatele ACT; vor fi luate în considerare cele mai mari punctaje ale dvs.

Aceste date sugerează că majoritatea solicitanților de succes la WVU au în primul rând note mari de B. GPA-urile nu sunt ponderate.

dating wvu

Aflați cum vă comparați cu studenții acceptați, vedeți graficul în timp real dating wvu calculați-vă șansele de a intra cu un cont Cappex gratuit. Șanse de admitere Universitatea din Virginia dating wvu Vest, care acceptă peste trei sferturi dintre solicitanți, are un proces de admitere ușor selectiv.

dating wvu

Rețineți că multe programe din Virginia de Vest au standarde de admitere mai ridicate decât universitatea în ansamblu. Afacerile, ingineria, medicina, asistența medicală și altele au toate o bară mai mare decât găsim cu admiterea generală.

dating wvu

În graficul de mai sus, punctele verzi și albastre reprezintă elevii acceptați. Șansele dvs. Toate datele de admitere au fost obținute de la Centrul Național de Statistică Educațională și de la Biroul de admitere universitar al Universității din Virginia de Vest.

dating wvu

Noastră Tip.