Sari la conținut

Merck este un producător important de hormoni tiroidieni sintetici. Ecografia, alaturi de anamneza si examenul clinic, permite preselectionarea bolnavilor la alte examene cu viza diagnostica, cum ar fi scintigrafia eventual cu taliu si mai ales punctia tiroidiana cu ac subtire ABC. Dacă testul arată o absorbție redusă de iod, înseamnă că glanda tiroidă este hipoactivă.

stuttering și dating online

Totuși această boală rămâne deseori subdiagnosticată. Hipotiroidismul, cea mai întâlnită varietate, afectează aproximativ milioane de oameni [1].

Neuromed Nodulii tiroidieni: ce este de făcut? Îi monitorizăm sau îi operăm?

Tiroida este o glandă în formă de dating tiroidian, situată în partea din față a gâtului. Aceasta produce hormoni tiroidieni ce afectează creșterea, dezvoltarea și multe procese celulare din corpul omenesc. Tiroida utilizează iod pentru a produce cei mai importanți hormoni ai săi.

dating type o femeie

Printre sursele alimentare bogate în iod se numără fructele de mare, pâinea și sarea iodată [2]. Hipotiroidismul este o afecțiune în care tiroida produce mai puțin hormon decât de dating tiroidian [3].

online dating prima data urmărire

Simptomele se dating tiroidian pe măsură ce îmbătrânim și afectează femeile mai mult decât bărbații [4]. Unele simptome ale hipotiroidismului sunt adesea subtile și ușor de confundat cu cele ale altor afecțiuni. Majoritatea pacienților de plâng de un metabolism greoi, de un puls încetinit, de creștere în greutate, de piele pufoasă, de păr fragil, de constipație și oboseală [3],[5],[6].

Odată ce hipotiroidismul a fost diagnosticat, tratarea sa necesită de obicei terapie hormonală pe viață [3].

Merck este un producător important de hormoni tiroidieni sintetici. About Thyroid Disease.

dating vamă în rusia

Ultima accesare: Mai Iodine Deficiency. Ultima accesare: Iunie Ultima accesare: Februarie Thyroid Problems over Symptoms and causes.

dating on-line sub 25 de ani