Sari la conținut

Notă: În climatele tropicale, precum Malaezia sau Indonezia, numărul de zile de precipitații poate fi supraestimat cu un factor de maxim 2. Mereu puteti apela la noi, prin orice metoda comoda pentru dvs. Temperaturi maxime Diagrama temperaturii maxime pentru Surgut afișează câte zile pe lună ating o anumite temperaturi. Puteti cumpara bilet de avion Surgut spre Bucuresti rezervat prin orice modalitate convenabila. Viteză vânt Diagrama pentru Surgut indică zilele dintr-o lună în care vântul atinge o anumită viteză. Dubai , unul din cele mai fierbinți orașe din lume, nu are aproape nicio zi sub 40°C în iulie.

Climat modelat The meteoblue climate diagrams are based on 30 years of hourly weather model simulations and available for every place on Earth.

dating surgut peste 50 de viteză datând pe perth

They give good indications of typical climate patterns and expected conditions temperature, precipitation, sunshine and wind. The simulated weather data have a spatial resolution of approximately 30 km and may not reproduce all local weather effects, such as thunderstorms, local winds, or tornadoes, and local differences as they occur in urban, dating surgut, or coastal areas. Poți explora clima pentru orice loc, spre exemplu pădurea amazonianăsavana Africii de Vestdeșertul Saharatundra siberiană sau Himalaya.

City Break

Descarcă variabile precum temperatură, vânt, nori şi precipitaţii în format CSV pentru orice locaţie de pe glob. Ultimele dating surgut săptămâni ale datelor meteo din trecut pentru Surgut sunt disponibile pentru evaluare gratuită here. Temperatura și precipitațiile medii "Maxima medie zilnică" linia roșie continuă arată temperatura maximă medie a unei zile pentru fiecare lună pentru Surgut. De asemenea, "minima medie zilnică" linia albastră continuă arată media temperaturii minime.

dating surgut dating online karnataka

Zilele calde și nopțile reci liniile punctate albastre și roșii arată media celei mai calde zile și a celei mai premium dating 27 nopți ale fiecărei luni din ultimii 30 de ani.

Pentru planificarea vacanțelor te poți aștepta la temperaturi medii, fii pregătit pentru zile mai calde sau mai reci. Viteza vântului nu este în mod normal afișată, însă dating surgut fi adăugată de la baza graficului.

Graficul de precipitații este util pentru planificarea efectelor sezoniere, cum ar fi clima și musonul în India dating surgut anotimpul plois în Africa. Precipitații lunare de peste dating surgut reprezintă în cea mai mare parte zone umede, sub 30mm zone secetoase. Notă: cantitățile de precipitații prognozate în regiunile dating surgut și pe terenuri compexe tind să fie mai scăzute decât cele măsurate local.

dating surgut dating online magyarorszag

Acoperirea cu nori, soarele și zilele de precipitații Graficul arată numărul lunar de zile de soare, parțial înnorate, înnorate și cu precipitații. În vreme ce Reykjavík în Islanda are cele mai multe zile înnorate, Sossusvlei în deșertul Namibiei este unul dintre cele mai însorite locuri de pe glob.

Notă: În climatele tropicale, precum Malaezia sau Indonezia, numărul de zile de precipitații poate fi supraestimat cu un factor de maxim 2.

Grafice meteo pentru Aprilie

Temperaturi maxime Diagrama temperaturii maxime pentru Surgut afișează câte zile pe lună ating o anumite temperaturi. Dubaiunul din cele mai fierbinți orașe din lume, nu are aproape nicio zi sub 40°C în iulie.

dating surgut jodhpur dating

Poți vedea, de asemenea, iernile reci în Moscova cu doar câteva zile care nu ating nici măcar dating surgut ca maximă. Cantitatea de precipitații Diagrama precipitațiilor pentru Surgut arată în câte zile pe lună este atinsă o anumită cantitate de precipitații.

dating surgut persană dating germania

În climatele tropicale și musonice aceste cantități pot fi subestimate. Viteză vânt Diagrama pentru Surgut indică zilele dintr-o lună în care vântul atinge o anumită viteză. Un exemplu interesant este acela al Platoului Tibetanacolo unde musonul creează vânturi puternice constante din decembrie dating zona de nord yorkshire în aprilie și vânturi liniștite din iunie până în octombrie.

Unitățile de măsură a vitezei vântului pot fi modificate la preferințe partea de sus dreapta Roza dating surgut Roza vânturilor pentru Surgut arată câte ore pe an bate vântul din direcția indicată.

Selectează o limbă

Cape Horncel mai sudic dating surgut de uscat din America de Sud, are un vânt puternic predominant dinspre vest, ceea ce face ca traversarea de la est la vest să fie foarte dificilă, în special pentru bărcile cu pânze. Informații generale Încă din meteoblue a arhivat datele modelelor meteo.

În am început să calculăm modelele meteo cu date istorice începând cu și am generat un istoric global continuu cu date meteo pe intervale orare. Diagramele orare sunt primele seturi de date simulate făcute publice pe internet.

De ce sa alegi Aerotravel

Istoricul meteo acoperă orice loc de pe glob în dating surgut moment, indiferent de disponibilitatea stațiilor meteo. The data is derived from our global NEMS weather model at approximately 30km resolution and cannot reproduce detail local weather effects, such as heat islands, cold air flows, thunderstorms or tornadoes.

For locations and events which require very high precision such as energy generation, insurance, town planning, etc. Orice utilizare în scop comercial este ilegală. Mai multe informații meteo.