Sari la conținut

E seara mari întâlniri cu Laila. Soțul este un atlet și o soție frumoasă, pasionată de muzică.

Carieră profesională în greutate mijlocie

Cu peste 12 lupte de succes, el luptă pentru titlul de campion intercontinental cu australian Nader Hamdan și câștiga, trimițând adversarul în knock-out, în etapa a Acest titlu de onoare Abraham apără de trei ori. Campion mondial Înboxerul Arthur Abraham a devenit dating boxer mondial printre profesioniștii din categoria mijlocie, luptând împotriva Kingsley Ikeke din Nigeria și trimisându-l la un knockout profund.

Înatletul își apără titlul de două ori în ring în bătălii cu Shennan Taylor din Australia și Kofi Yantua din Ghana.

cupidon detroit speed ​​dating

Protejarea centurii într-un duel cu Edison Miranda În septembrieAbraham Arthur apără centura campionului pentru a treia oară în lupta împotriva lui Edison Miranda. În etapa a 4-a, boxerul ia bătut pe adversar, dar nu a reușit să treacă un contra-lovit, ceea ce a dus la o fractură dublă a maxilarului. Lupta a fost oprită, dar descalificarea adversarului nu sa întâmplat.

dating mensa

Refuzul de a continua lupta ar însemna o înfrângere pentru Avraam, deci a luat o decizie dificilă de a continua lupta. Arthur a câștigat victoria, pe care a făcut-o foarte greu - a fost operat și a revenit la inel numai după 3 luni. Pentru a patra oară Avetik și-a apărat centura de campion într-o luptă împotriva boxerului canadian Sebastian Demers.

El, la randul sau, a avut deja 20 de lovituri de succes in acest moment si a ocupat locul 27 in clasamentul mondial.

Pasiune pentru box

În a treia rundă, Abraham trimite Demers într-o lovitură profundă, iar apoi arbitrul a decis să intervină și a oprit lupta, victoria campionului a fost înregistrată de către knockout-ul tehnic.

Lupta a fost oprită fără a deschide un cont după ce columbianul a fost așezat pe podea mai mult de un minut în timpul căderii a 3-a. Dar din rezultatul acestei lupte nu dating boxer nici un titlu. ÎnAbraham apără din nou centura într-un duel împotriva lui Lajuan Simon, care nu avusese o singură înfrângere înainte.

Configurarea unei întâlniri la Casa Albă. Set up a meeting at the White House.

speed ​​dating evenimente peoria il

Joann este fiica omului am fost intalniri. Joann is the daughter of the man I've been dating.

dating american girl

Sunt în timpul unei întâlniri, inspector Boxer. I'm in theiddle of a meetinginspector boxer.

  • Seany dating
  • Abraham Arthur sa născut la Erevan la 20 februarie armeană și germană de ex.
  • Sub influența tatălui său, fost atlet, băiatul a mers la secția de gimnastică și a arătat o mare promisiune.
  • Viteza datând din roma italia
  • Inteligenta perceptiva - Brian Boxer Wachler - Libris
  • Review-uri 0 Inteligenta perceptiva.

Nu vorbesc despre întâlniri, frate. I'm not talking about datingmy brother. Nu știu dacă să-i spun întâlniri. I'm not sure I'd call it dating. Am avansat ideea unei întâlniri între voi doi.

Copilăria și familia lui Denis Lebedev

Phil O lectura extrem de inteligenta, presarata cu "pastile" de umor spumos Veti avea o revelatie citind aceasta carte! Transportul este gratuit prin curier rapid, oriunde in Romania, pentru orice comanda de minimum 90 de lei. Aici Denis a câștigat o victorie necondiționată.

site de dating scăzut de carb

Denis Lebedev vs. Guillermo Jones cele mai bune momente Următorul a fost urmarea luptei cu actualul campion WBA Guillermo Jones, dar mai întâi, managerul lui Lebedev nu a putut organiza această întâlnire.

dating ecards tumblr

Mai târziu, contractul a fost încă semnat, dar, cu puțin înainte de lupta numită, Guillermo Jones a refuzat să intre în ring împotriva lui Lebedev, citând prejudiciul. Asociația Mondială de Box a considerat un astfel de refuz un motiv suficient pentru a-l lipsi pe Guillermo de titlul mondial și îl atribuie lui Denis Lebedev. Santander Silgado este un alt partener luminos în inelul boxer rusesc.

  1. Domnilor, cunoașteți scopul acestei întâlniri.
  2.  Коммандер.

Intriga bătăliei a fost că înainte de bătălia cu Lebedev Silgado nu a suferit o singură înfrângere. De-a lungul bătăliei, era evident că el era un concurent demn de Lebedev, dar în runda a patra, columbianul era încă învins. În această zi a avut loc întâlnirea mult așteptată dintre boxerul rus Denis Lebedev și boxerul din Panama, Guillermo Jones. Conform tuturor previziunilor, victoria a fost de a merge la un atlet din Rusia.

Altii au comandat si...

Denis Lebedev a petrecut mult timp pregătindu-se pentru o întâlnire cu Guillermo Jones. Cu toate acestea, Guillermo a arătat rezistență fără precedent în ring. În etapa a a, Denis a fost complet în afara puterii, iar lupta a fost oprită.