Sari la conținut

Mapați câmpurile Hartați câmpurile de la entitatea dvs. The results of your Affiny Questionnaire are personal, and the information about you is kept strictly confidential.

dating afinitate dating inele de copaci

Cariere Glosar de termeni SNA Afinitatea Affinity - Afinitatea reprezintă proporția grupului țintă din totalul utilizatorilor respectivului titlu. Când sunt utilizate procentele din penetrare, rezultatul este indexul penetrării valoare absolută. Un indice de afinitate mai mic decât indică faptul că penetrarea titlului în cadrul grupului țintă ales este mai slabă decât în univers.

dating afinitate datând pe cineva pentru un an și jumătate

AE: Audiența Extinsă Broadest Readership - Fac parte din audiența extinsă a unui titlu toate persoanele ce au citit sau răsfoit cel puțin o ediție a titlului într-o perioadă de timp de: dating afinitate 12 luni: publicație ce apare în fiecare lună ultimele câteva luni 4 — 6 : publicație ce apare o dată la 2 săptămâni ultimele câteva luni 4 — 6 : publicație ce apare în fiecare dating afinitate ultimele câteva săptămâni 3 — 4 : cotidian Cititori Fideli - Persoanele din Audiența Extinsă ce au probabilități de contact între 67 și Cititori Frecvenți - Persoanele din Audiența Extinsă ce au probabilități de contact între 34 și Cititori Ocazionali - Persoanele din Audiența Extinsă ce au probabilități de contact mai mici de 33 și mai mari decăt 0.

Eșantion Sample - Un eșntion este o selecție de persoane care reprezintă persoanele din populatie. Un eșantion trebuie să fie suficient de mare pentru a putea descrie și subgrupuri mai mici ale sale, iar selecția persoanelor în eșantion trebuie să fie aleatoare pentru a surprinde structura populației.

dating afinitate datând o generație militară militară

Fuzionare Ascription - Acesta este un procedeu complex matematic, care atribuie raspunsurile furnizate de respondentii originali la chestionarul FOCUS tuturor respondentilor la studiu, utilizand pentru dating afinitate intrebarile de legatura dating afinitate SNA la care au raspuns toti respondentii intervievati, pe grupe omogene de respondenti.

Marja de eroare Margin of error - Estimarile indicatorilor de audienta obtinute in Studiului National de Audienta, la fel ca si in cazul altor studii, sunt supuse unor erori de esantionare.

Meniu de navigare

Aceste erori sunt o masura a diferentelor dintre estimarile obtinute din studiu pe baza esantionului selectat si cele dating afinitate s-ar fi obtinut prin intervievarea intregului univers. Aceste erori se utilizeaza ca o masura a acuratetii rezultatelor, a increderii pe care trebuie sa o avem in rezultate. Erorile de esantionare depind in cea mai mare masura de urmatorii factori: - dimensiunea esantionului: estimatori mai mari, masurati in esantioane mari, au erori mai mici relativ la estimatori mai mici, masurati in esantioane mici.

dating afinitate dating funksjonshemmede

Marja de eroare a Studiului National de Audienta este de 0. Penetrarea unui titlu se poate determina direct prin intermediul unei întrebări, evaluând răspunsurile obținute, sau prin intermediul unor calcule matematice specifice.

În funcție de procedeul ales, dating afinitate vorbi despre penetrarea Dating afinitate sau penetrarea CpA. Penetrarea CpN permite determinarea numărului de cititori ai unui titlu, dar nu este potrivită dating afinitate planificarea campaniilor publicitare.

CpN nu este suficient pentru calculul probabilităților de contact individuale pentru un anumit titlu și de aceea a dating afinitate înlocuită cu Penetrarea CpA. Aceste două date permit calcularea unei probabilități de contact individuale pentru fiecare persoană ce aparține Audienței Extinse.

Suma acestor probabilități reprezintă valoarea penetrării CpA. Nivelul penetrării CpN și CpA este întotdeauna identică raportată la întregul univers.

dating afinitate bypass  cooldown

Diferențele ce se obțin între nivelul penetrării CpN și CpA provin doar din modul în care ele sunt calculate. Grupuri individuale de persoane pot fi ponderate în funcție de importanța lor. Proiectia în eșantion Projection - Calcularea numarului de persoane din univers ce corespunde unei dimensiuni a eșantionului.