Sari la conținut

Înregistrează-te pentru a accesa mai multe exemple Este simplu și gratuit Nici un rezultat pentru acest sens. Bărbat jumătate asiatic , jumătate american cu vârsta între 17 și 20 de ani. Este un puști asiatic-american din suburbii. Un jucător de ligă ivy, atlet asiatic-american , tipul din capătul băncii de rezerve. Atomic power makes me, Molly Howard

asian american

So inhalf of the Latino and Asian-American voters did not vote. Înjumătate din votanții latino și asiatici nu au votat.

asian american

În Statele Unite, când auzim cuvântul "rasă", mulți au impresia că se referă la negri, latino-americani, asiaticiindieni americani, sud-asiatici, oameni din Oceania și tot așa. The area has a significant asian-american population.

asian american

Zona are o populație importantă de asiatici-americani. He's a homegrown asian-american kid from the suburbs. Este un puști asiatic-american din suburbii.

asian american

Lin has a chance to make history As the first asian-american nba player in the modern era. Lin are o șansă să scrie istorie ca fiind primul jucător NBA asiatic-american din era modernă.

RECENT VIZUALIZATE

An ivy leaguer, asian-american athlete, Asian american off the end of the bench. Un jucător de ligă ivy, atlet asiatic-americantipul din capătul băncii de rezerve.

  • Jennifer Lee - The Asian American Achievement Paradox, Paperback - primariamalini.ro
  • «ТРАНСТЕКСТ» себя оправдал.

Norman Asian american, year-old Asian-American male. Norman Chen, 38 de ani, bărbat asiatic-american.

  • Indicații rutiere către Asian American Resource Center, Cameron Road, , Austin - Waze
  •  - Голос послышался совсем .

From our Asian-American students presented by student-body president, De la studenții noștri din Asia-american prezentate de președintele elev-corp, Asian-American male between the age of 17 to Bărbat jumătate asiatic asian american, jumătate american cu vârsta între 17 și 20 de ani. Atomic power makes me, Molly Howard Energia atomică mă face pe mine, Molly Howard, să fiu mândră că sunt asio-americancă.

Sitcom-uri despre sau care implică patroni asiatici-americani de restaurante.

So inhalf of the Latino and Asian-American voters did not vote.

Voiam să fiu primul cetățean de origine asiatică care devine președinte al SUA. Now, outside the club, in an adjacent parking lot, a group of Asian-American kids were skateboarding. Acum, în afara clubului, într-o parcare adiacente, un grup de copii din Asia-americani au fost skateboarding.

asian american

Femeie de 17 ani, americano-asiaticăcu atacuri ischemice tranzitorii. Asian-american women, hispanic women, She wasn't an Asian-American, Ryan. Nu era asiatică-americanăRyan. American-asiaticte rog.

How The Rich Avoid Paying Taxes

Un copil de 32 de ani, o femeie din Asia-american pe nume Hai Sun, de lucru pentru judecătorul Norris cea mai mare parte a anului trecut. In one study, which we ran in Japantown, San Asian american, we brought seven- to nine-year-old Anglo- and Asian-American children asian american the laboratory, and we divided them up into three groups.

Stiinte Populare

Într-un studiu, pe care l-am desfăşurat în Japantown, San Francisco, am adus copii asian american şi asiatic-americani, cu vârste între şapte şi nouă ani într-un laborator, şi i-am împărţit în trei grupuri. Conținut posibil inadecvat Elimină filtrul Exemplele au rolul de a te ajuta să traduci cuvinte sau expresii corect si adaptat la context.

asian american

Nu sunt selectate sau validate manual, așadar kozhikode dating conține termeni inadecvați. Te rugăm să raportezi exemplele pe care le consideri inadecvate.

Stiinte Recomandate

Traducerile vulgare sau colocviale sunt în general marcate cu roșu sau cu portocaliu. Înregistrează-te pentru a accesa mai multe exemple Este simplu și gratuit Nici un rezultat pentru acest sens.

  1.  Его партнер опубликует ключ? - недоуменно переспросила Сьюзан.
  2. Asian-American - Traducere în română - exemple în engleză | Reverso Context
  3. Dating online nl
  4. Alphabet dating x
  5. The Oxford Handbook of Asian American History, David K. Yoo (Author)

Propune un exemplu.